Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az igényes lakásdekorációk boltja

Így születnek a Byhome vászonképei

Így születnek a Byhome vászonképei

2006-ban minden egy vászonképpel kezdődött. Egy külföldi utazás során egy kis üzletben szebbnél szebb képekre bukkantunk. Ez a találkozás hívta életre a Byhome webáruházat. Azóta már több ezer darabot számlál a vászonkép kollekciónk, most egy kicsit bekukkanthatsz a kulisszák mögé is. Ismerd meg, hogyan születnek a Byhome vászonképei!

Vászonkép lépésről lépésre 

Az első és legfontosabb számunkra, hogy mindig naprakészek legyünk. Folyamatosan követjük a külföldi lakberendezési trendeket, a szívünk együtt dobog az aktuális lakásdivattal. 

Igyekszünk naprakészek lenni, sok-sok ötletet összegyűjteni, amit a tervezőink vászonra tudnak vetni. 

A tervezést követően minden vászonképet legyártunk, készül egy prototípus. Így meg tudjuk vizsgálni a színeket, a motívumokat és az összhatást is. Ha minden teszten átment, akkor a nagyközönségnek is bemutatjuk az új alkotásokat. 

Több ezer darabos vászonkép kollekció

Tudjuk, hogy nehéz eligazodni a sok kép között, ezért különböző kategóriákat alkottunk. Találsz nálunk:
- Digital art vászonképeket,
- Exclusive képeket,
- Classic alkotásokat,
- kézzel festett vászonképeket,
- de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. 

Mi a különbség vászonkép és vászonkép között? 

Digital art vászonképek kétségtelenül a legnépszerűbbek. Speciális digitális nyomtatással, kiváló minőségű képzőművészeti vászonra készülnek. Egytől-egyig UV-állóak, színeik gazdagok és élethűek.  

Az alkotások több részből, 3vagy 5 elemből állnak, így az egészen kicsi és a hatalmas falfelületeken is megállják a helyüket.

Az Exclucive vászonképek egy különleges kategória. Ez a képcsoport a mi születésnapi ajándékunk vásárlóinknak. Csupa új dizájn, rengeteg szín és forma köszön itt vissza. Gondosan rendszereztük őket:
absztrakt képek,
Buddha és wellness,
természet,
vintage,
zöldségek, gyümölcsök, kávé,
állatok,
- és ami még jön: Street Art, Afrika, portrék, világ és szakrális művészet.

Classic vászonképeinknél megelevenedik a kézzel festett művészet a nyomtatásban. Ezek a művek szinte megszólalnak, a színek mesélnek, a minták mozognak. 

kézzel festett vászonképek a prémium kategóriát képviselik a Byhome webáruházban. Minden alkotás művészek által is használt vászonra készül, oldószermentes akril festékkel, ami garancia arra, hogy a képek 100%-ban UV-állók lesznek. Remek választás, ha egyedi dekorációt szeretnél megfizethető áron. 

Saját fotóról vászonkép 

Teljesen egyedi elképzeléseidet is meg tudjuk valósítani, fényképről is készítünk vászonképet, illetve az 1000 képet számláló Photo Object galériánkból is válogathatsz.

Fontos megjegyezni, hogy ebben az esetben csak azokat a képeket készítjük el, amelyek valóban jól mutatnak nagy méretben a festővásznon.

Melyik vászonkép lesz a tiéd? 

Ugyan minden termékből készítünk egy próbaverziót, de nem gyártunk belőlük több száz példányt előre. Ha rendelsz tőlünk egy vászonképet, egyedileg, csak a te részedre készítjük el azt.

A vásárlók kedvence 

Ahogy már említettük, a Digital art képek viszik a prímet, az egyik kedvenc a négyrészes verzióból a Buddhát ábrázoló alkotás, a másik pedig a kicsit absztrakt háromrészes kivitel

A mi kedvencünk 

A Byhome műhelye sem maradhat vászonkép nélkül, egy kézzel festett fekete-fehér alkotás díszíti azt a helyiséget, ahol a személyes átvétel során találkozhatsz velünk. 

Tetszik a vászonképek világa? Ismerd meg a teljes Byhome kollekciót itt » 

Az oldal tetejére