Blog

2019-ben is óriási akciók Fekete Pénteken a Byhome-on

2019. november 13.

A Fekete Péntek vagy Black Friday az e-kereskedelem legfontosabb napja. Hivatalosan ekkor indul a karácsonyi bevásárlási szezon, amire a Byhome webáruházban idén is óriási akciókkal készülünk. Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább, elárulunk néhány kulisszatitkot, mire számíthatsz.

Részletek

Pontos lista: ráncfelvarrás a szobádnak 30.000 Ft-ból 

2019. október 23.

Ha még csak most csöppentél bele a felnőtt élet valóságába, könnyen lehet, hogy csak szobát tudsz bérelni és lakótársakkal kell megosztanod mikrokörnyezetedet. Egyet se félj, akár már az első fizetésedből otthonossá teheted a kis kuckódat, amihez elkészítettünk neked egy pontos és részletes tervet ötletekkel, árakkal. Használd te is!

Részletek

Skandináv kuckó bankrobbantás nélkül

2019. október 9.

Az elmúlt 5 évben iszonyú nagy szeletet hasított ki magának a skandináv stílus a lakberendezési trendek tortájából. A NORDIC DESIGN letisztult formái és színei többnyire megkívánják, hogy jó nagyra nyisd a pénztárcádat, de mi most pont spórolni szeretnénk neked. Olvass tovább, tudj meg mindent a skandináv dizájnról, és érd el a minőséget egy kicsit olcsóbban!

Részletek

7 őszi dekoráció, ami nem kerül szinte semmibe

2019. szeptember 25.

Nem lehet évszakról évszakra átrendezni a lakást, hiszen az rengeteg időt, pénzt és energiát emésztene fel. De néhány apró trükkel és okos megoldással te is őszi kuckót varázsolhatsz otthonodból. Olyat, ahová jó elbújni a hideg elől. Vesd be te is a Byhome tippjeit!

Részletek

5 extrém lakásdekoráció, amihez bátorság kell

2019. szeptember 11.

Meghökkentő, lélegzetelállító, karakteres, egyedi. Ilyen otthonról álmodoznak azok, akik nem félnek az extrém lakásdekorációtól, bátran lépik át a határokat és szeretik, ha a négy fal között lüktet az energia. De hogyan lehet ezt elérni egyetlen kiegészítővel? Mindjárt 5 példát is hoztunk neked!

Részletek

Hogyan tud egy kép nyarat csinálni?

2019. augusztus 28.

Itt az ősz és közeleg a fogcsikorgató mínuszokat ígérő tél is. Érthető, hogy ilyenkor még erősebb benned a vágy, hogy az örök nyár birodalmába költözz. Ha idén ezt még nem is tudod megoldani, szerezz be pár lakberendezési kiegészítőt, amelyekkel legalább otthonod 4 fala között meg tudod tartani a legkellemesebb évszakot.

Részletek

Új diffúzerek, amelyekkel megkoronázhatod otthonodat

2019. augusztus 14.

A lakberendezés nem csak a falfestésről, bútorokról és a dekorációs kiegészítőkről szól. Attól, hogy minden a helyén van, nem lesz a lakásból otthon, finom illatokkal kell megteremtened a hangulatot, amiért jó hazatérni. Ma már nem kell illatgyertyákkal és füstölőkkel trükköznöd, hiszen diffúzerekkel gondoskodhatsz otthonod illatáról. Tudj meg róluk többet!

Részletek

Modern gyerekszobára vágysz? Elkészítjük

2019. augusztus 1.

Ma már a gyerekszobáknak is stílusa van, ami igazodik a szülők és az egész lakás ízléséhez. Ha egész otthonotokat modern szellemiségben rendeztétek be, természetes, hogy a család legifjabb tagjának birodalmában is ezt szeretnétek látni. Ma megmutatjuk, hogyan lehet a modern gyerekszoba is meghitt és harmonikus. Olvass tovább a tippekért!

Részletek

Hogyan öltöztesd át a lakásodat?

2019. július 17.

Van, hogy vágyunk valami újra, valami másra, de túl nagy átalakításra nincs lehetőségünk, anyagi keretünk. Ilyenkor néhány jól megválasztott kiegészítővel falbontás, festés és barkácsolás nélkül is új dizájnt adhatunk otthonunknak. Lesd el a mi trükkjeinket!

Részletek

Új kategóriák nyíltak, megérkeztek a bútorok

2019. július 3.

A lakásdekorálás egyre inkább túlmutat a képek, vázák és díszek ízléses elhelyezésen. Ma már a bútorok is dekorációs funkciót töltenek be, ezért valóra váltottuk egy régóta dédelgetett álmunkat, új kategóriákat nyitottunk a Byhome webáruházban. Megérkeztek a székek, puffok, szőnyegek!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012