Kaparós térképek - új lakberendezési őrület hódít

2 szuper újdonsággal bővült idén ősszel a Byhome webáruház kínálata. Mutatós, eredeti és látványos lakberendezési kiegészítőket hoztuk nektek, amelyekkel akár a saját lakásotokat is feldobhatjátok, de szuper, személyre szabott ajándékötlet lehet születésnapra, évfordulóra vagy akár a közelgő karácsonyra is!
Kaparós térképek - új lakberendezési őrület hódít

Kaparós térképek az utazás szerelmeseinek

Hiába a koronavírus járvány, az utazási kedv nem veszett ki az emberekből. A bátrabbak ezekben az időkben is járják a világot, mások viszont egyelőre otthon tervezgetik a következő utazós kalandot. A Byhome kaparós térképeiért mindegyikük rajong majd. 

1 ajándék - 3 funkció

A kaparós térkép nem egy egyszerű lakberendezési tárgy. Örök emlék életed legszebb utazásairól és hasznos tervező a következő nyaralások, városlátogatások, bakancslistás helyek tervezgetéséhez. 

Éppen ezért tökéletes választás a saját otthonod dekorálására, de különleges és személyre szóló ajándék lehet bárkinek, aki szívesen utazik.

Jelöld utólag, merre utaztál

Az angol nyelvű kaparós térképek jellegzetessé, különlegessé teszik a belső teret. A kék, barna, arany, szürke és vintage árnyalatok bármilyen otthonban jól mutatnak. Speciális, laminált felületükön bejelölheted a már meglátogatott országokat. Az egyes helyszínek lekaparásával pedig teljesen egyedi, személyre szabott kép dekorálja majd a faladat. 

Mindegyik ország más és más színben pompázik, így minél több helyen jártál, annál sokszínűbb, látványosabb és érdekesebb lesz a képed, éppen ahogy az utazásaid és a színes, változatos világunk is. 

Mindegyik kaparós térkép csomagban egy fa kaparót is találsz, amivel biztonságosan, könnyedén és pontosan kaparhatod le a már meglátogatott országokat.  

Tervezd meg előre a következő úticélodat

A kaparós térkép csomagban színes, beszédes matricákat is találsz, amelyekkel tovább dekorálhatod a térképedet, de akár utazástervezőként is használhatod őket. 

Jelöld be a következő úticélodat, tervezd meg előre a repülős utakat, emeld ki a kihagyhatatlan látványosságokat vagy éppen a kedvenc helyszíneket. 

Ezekekkel a kaparós térképekkel még izgalmasabb lehet az utazások tervezgetése is. Próbáld ki!

Nézd meg az összes kaparós térképet »

 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012