Legszebb képkeretek karácsonyra

A karácsonyi ajándékvásárlás utolsó hetébe érkeztük, de még mindig nincs minden veszve, ha teljesen egyedi, személyre szabott, fényképes ajándékban gondolkodsz. Kiválogattuk a Byhome webáruház legszebb, tematikus képkereteit nagyszülőknek, barátoknak vagy éppen a szerelmednek. Gyere, válaszd ki a leginkább szívhez szólót!
Legszebb képkeretek karácsonyra

Romantikus képkeretek a szerelmednek már 2590 Ft-tól

Gyűjtsd össze az idei legizgalmasabb közös kirándulásokon készült fotókat, válaszd ki a legromantikusabb naplementés élményeteket vagy az idei év legszebb, együtt töltött pillanatait és rendezd őket egy LOVE feliratú képkeretbe. 

Byhome tipp: Ha utalványt vagy vouchert is adsz az ajándék mellé, rejtsd az egyik fotó helyére. Így még nagyobb lesz a meglepetés. 

Nézd meg az összes szerelmes képkeretet »

Exkluzív képkeretek, ha nem tudsz dönteni a sok-sok emlék között

Annyi sok a mesés közös emlék, hogy nehezen tudsz 4-5 meghatározót kiválasztani? Nem is kell! Az Exkluzív képkeretekbe akár 28 fotót is elhelyezhetsz, így akár az év minden megható pillanatát egyszerre adhatod át szerettednek! 

Nézd meg a többi exkluzív képkeretet is »

Otthon, édes otthon

Válogasd egy HOME feliratú képkeretbe a legviccesebb családi fotóitokat. Jól mutat majd a nappali legszebb falán, az előszobában vagy éppen a hálóban is. 

Válassz HOME feliratú képkeretet már 1590 Ft-tól »

Családi fotóalbum a falra már 2590 Ft-tól

Ha eddig nem is, a 2020-as évben biztosan megtanultuk, mennyire fontos is a család. Állíts szép emléket a sok-sok közös boldog pillanatról egy FAMILY feliratos képkerettel. Gyűjtsd össze a legboldogabb együtt töltött emlékek fotóit karácsonyra!

Nézd meg a többi FAMILY feliratú képkeretet is »

Meseszép FA képkeretek, ha valami különlegesre vágysz

Egy igazán különleges és mutatós meglepetést keresel? Akkor a Wooden képkeretek lesznek a kedvenceid. Ezek az exkluzív fa berakásos képkeretek minden otthonban jól mutatnak, finom kidolgozásukkal tökéletes lakberendezési kiegészítők és mesés ajándékok lesznek karácsonykor!

Nézd meg a többi fa képkeretet is »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012