Legszebb sárga és szürke lakberendezési kiegészítők

Unod a home office-t? Egy kis életre, vidámságra és sok-sok napsütésre vágysz? A Pantone Intézet 2021-es színei éppen ezt az élményt hozzák el neked. És a legjobb, hogy a napsárga energiáit és a nyugtató szürke biztonságát nemcsak a ruháidon, de bizony, az otthonodban is életre hívhatod. Olvass tovább, adunk néhány vidám ötletet, amivel pillanatok alatt feldobhatod az otthonodat.
Legszebb sárga és szürke lakberendezési kiegészítők

1. Inspriáló csendélet, ha ihletet gyűjtenél

Szeretnéd apróságokkal megváltoztatni lakásod vagy az egyik szoba hangulatát? Inspirációra van szükséged egy unalmasnak induló reggelen? Csak tekints rá erre az energikus sárga vonásokkal teli vászonképre és hagyd, hogy magával ragadjon az ihlet ezen a csendéleten keresztül.
Dekorációként is remekül megállja a helyét ez a sárga és szürke árnyalatokkal játszó vászonkép, ami a nappali vagy a hálószoba izgalmas dísze lehet. Itt meg is tudod rendelni »

2. Fotótapéta a látványos, de egyszerű átalakításhoz

A gyerekek előszeretettel “támadják be” nálatok a falat rajzokkal vagy kézlenyomatokkal? Nehéz eltüntetni ezeket a foltokat? Van egy jó hírünk! Ezzel a megoldással hosszú évekig díszítheted lakásod, mivel tisztítása rendkívül egyszerű. 

Tartós, víz és karcálló, falra ragasztható fotótapétánk kevesebb előkészületet és munkát igényel, mintha egy teljes falfelületet lefestenél. Ráadásul az eredmény is szembetűnőbb! Felhelyezése nem igényel tapasztalatot vagy speciális ismeretet. 

Nézd meg itt, ezt a 2021-es színtrendekhez tökéletesen passzoló fotótapétát »

3. Modern szürke paraván

Ha egy kis sarkot szeretnél kijelölni home office-nak otthon, vagy az üzletedbe, irodádba szeretnél ízlésesen elfedni valami kevésbé dekoratív berendezést, akkor próbáld ki bátran ezt a szürkés árnyalatú paravánt. Dekoratív funkciója mellett igen praktikus is tud lenni, ha egyszerű megoldást keresel és színének köszönhetően bármilyen környezetben jól mutat. 

Térelválasztóként segít különválasztani az otthoni életteret a munkatértől, ha home office-ban dolgozol. Az üzletedben pedig egy ormótlan gázórát vagy más nehezen mozdítható tárgyat takarhatsz el vele. Csodásan mutatna az irodában az ügyfelek számára kialakított kisebb “várótermi” részként is, ha csak kis hely áll a rendelkezésedre. 

4. Változatos háttér az étkezőbe is

Tedd izgalmassá a konyhát és a megszokott tapéták vagy az egy színnel festett falak helyett próbáld ki ezt a kőfalat ábrázoló mintázatot, ami pillanatok alatt modern és letisztult megjelenést ad a nappalidnak, konyhádnak vagy éppen az előszobának. 

Remekül mutat szürke székek és egy letisztult asztal mellett, amit sárga terítővel vagy vázával díszítve teljes összhangba hozhatsz a Pantone idei színajánlása alapján is.

5. Dizájnos időmérő óriási kivitelben

Egy óriási falióra jó elrendezés mellett egyenesen uralja a teret. Nemcsak időmérőként hasznos, hanem teljes értékű dekorációs elemként kiemelt dísze lesz a nappalidnak. Egyszerűen felhelyezhető minimális kézügyességgel, amihez minden infót megkapsz a mellékelt leírásban. Ez a különleges fajtájú lakberendezési kiegészítő elképesztően újszerű. És nem csak Te leszel tőle elájulva, a vendégeid is rá fognak csodálkozni.

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012