Tavaszi újdonságok a Byhome lakberendezési webáruházban

Neked mi jut eszedbe a tavaszról? Nekünk a virágmezők, ragyogó napsütés és a kristálytiszta égbolt. A Byhome tavaszi kínálatával Te is beköltöztetheted a tavaszt az otthonodba a legváltozatosabb vászonképeink segítségével.
Tavaszi újdonságok a Byhome lakberendezési webáruházban

1. Ha tavasz, akkor virágok

Szeretnéd, ha mindig lenne virág a lakásban? Sokan vagyunk így ezzel, de vagy feledékenységből, vagy a nem megfelelő belső klíma miatt ez problémás lehet. Mutatunk egy olyan alternatívát, amellyel nem kell figyelmet fordítanod a rendszeres gondoskodásra (öntözés, tápanyagpótlás), ami rohanó világunkban gyakran kimegy az ember fejéből a rengeteg teendő mellett.

Válassz olyan vászonképet újdonságaink közül, amivel az egész szoba tele lesz virággal. 

Ha Te is kedveled az erőteljesebb színeket, akkor a pipacsos vászonkép biztosan a kedvenced lesz. A piros és sárga kontraszt egyszerre hoz vidámságot, melegséget és kifinomultságot a nappalidba. Itt meg is tudod rendelni »

Viszont ha a lágyabb árnyalatokat részesíted előnyben, akkor ezt a levendulás képet ajánljuk neked. A lila szín a két ellentét, a kék és a piros kombinációja, melyek kioltják egymást, így sugározva harmóniát és békességet.

2. Nem kell repülőre ülnöd ahhoz, hogy a képzeleted bárhova elrepítsen

Bár ez az időszak sajnos nem teremtett sok alkalmat az utazásra, a korábban meglátogatott, vagy meglátogatni tervezett helyeket így is megidézheted a lakásodban. Dekoráld otthonod a forgalmas és nyüzsgő New York városával, vagy a mindenki által csak a szerelem fővárosának nevezett Párizzsal.

3. Teremts harmónikus békés környezetet

Éledezik a természet, a tavasz új energiákat szabadít fel. Ilyenkor mi is egyre aktívabbak vagyunk. Elkezdjük a szabadtéri sportokat, több lelkierőnk van belevágni új hobbikba, elfoglaltságokba. Ne felejtsd azonban, hogy a regenerálódás minden nagyobb aktivitás után szükséges, hogy a szervezeted ki tudja pihenni magát. Fontos, hogy lelkileg is nyugvó pontra kerülhess két feladat között. 

Ebben segítenek legújabb buddhás vászonképeink. A hálószobába felfüggesztve hozzájárulhatnak, hogy gyorsabban és könnyebben egy harmónikus, kellemesen relaxált állapotba kerülhess, amikor csak rájuk pillantasz.

4.  Természeti erők a nappaliba? Miért ne?

Messzire kalandoznál? Távoli, a természet erői által formált helyeket látnál szívesen? Rendezd be lakásodat olyan vizuális elemekkel, amelyek gyönyörű tájakra repítenek téged. Legyen az akár egy titkos öböl, vagy egy erőt sugárzó hatalmas hegy. Ezekkel a képekkel nem lőhetsz mellé, legyen szó akármilyen színű nappaliról, mindenhol jól fog mutatni.

5. Válaszd különleges élményeinket

Gondolkodtál már azon, hogy szinte testközelből csodáld meg az elefántok világát? Vagy jobban a földtől elrugaszkodott ötleteid is voltak már? Ne hagyd, hogy ezek az elképzelések idővel elhalványuljanak, vagy letegyél róluk. Folyamatosan eszedbe juttathatják ezeket a különleges bakancslistás célokat az alábbi dekorációnak is kiváló képeink. Kalandra fel!

Nézd meg a többi tavaszi újdonságot is »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012