2017. május 10.

Elindult az új Byhome.hu

A 2006-os indulás óta folyamatosan fejlesztgettem a Byhome.hu weboldalát, azonban 2017-ben eljött az ideje egy alapos ráncfelvarrásnak. Rengeteg tervezés, ötletelés és munka után most egy olyan webáruházat mutathatok be neked, ahol nemcsak egyszerűen nézheted meg a teljes kínálatot, hanem a vásárlást is pár kattintással elintézheted.
Elindult az új Byhome.hu

Bemutatkozik a megújult Byhome.hu

Mivel a webshopban több ezer termék található, ezért a legfontosabb az volt, hogy minden átlátható legyen, a különböző lakberendezési cikkek után ne kelljen órákat kutatni.  

A vásárlás élményét szerettem volna valóságossá tenni, ezért rengeteg képpel és jó pár videóval is készültem, amelyek segítségével olyan érzésed lesz, mintha már a saját szobádban lógna a kiszemelt vászonkép. 

Hogyan használd az új weboldalt?

Ha még nem tudod, mire vágysz pontosan, keresgess a felső menüsorban, ahol megtalálod azt is, mit tartalmaznak az olyan kategóriák, mint a vászonképek, a faliórák vagy a fotótapéták.

Ha újdonsült Byhome-os vagy, akkor a főoldalon található kis kockák alapján válaszd ki, milyen dekorációs elemre van szükséged pontosan. Itt betekintést nyerhetsz abba, hogyan mutatnak képkereteink, lakberendezési kiegészítőink.

Ha konkrét elképzeléssel érkezel, akkor is jó helyen jársz, hiszen Photo Object Képszerkesztőnk segítségével saját fényképeid alapján is rendelhetsz vászonképet, sőt azt is megnézheted vásárlás előtt, hogyan fog mutatni a kép szobád falán. 

Saját termékek, egyedi dekoráció

A tucattermékek korát élve elhiszem, hogy valami olyanra vágysz, ami páratlan. Én is így vagyok ezzel, ezért két kiváló dizájnerrel dolgozok együtt, akik sok egyedi, saját termékkel töltötték meg a Byhome webáruházat.  

A munka folyamatosan zajlik, állandóan ötletelünk, figyeljük a hazai és a nemzetközi trendeket, melyeket igyekszünk elsőként követni itthon.

A legnagyobb újdonság: elindult a Byhome blog

Szeretném, ha a rengeteg színes és praktikus lakberendezési kiegészítő tényleg otthont varázsolna a lakásokból, ezért elhatároztam, hogy tapasztalataimat és ötleteimet szavakba öntöm a megújult Byhome.hu-n.

A blogban megtudhatsz mindent a vászonképekről, a fotótapétákról, csokorba gyűjtöm a legjobb lakberendezési ötleket és megosztok majd egy-két kulisszatitkot is.

Kövesd a Byhome Facebook oldalát

A megújulás a Facebook oldalunkra is begyűrűzik, rengeteg újdonsággal, csináld magad dekorációs tippel találkozhatsz ott, megmutatom, melyik vászonkép hova passzol, ötleteket adok a fotótapéták felhasználására és azonnal közzéteszem a legújabb termékeket. 

Még nem néztél körbe az új Byhome.hu-n? Próbáld ki most »

 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012