Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az igényes lakásdekorációk boltja

Top 3 karácsonyi ajándék, ami csak a kreatív embereknek jut eszébe

Top 3 karácsonyi ajándék, ami csak a kreatív embereknek jut eszébe

Soha nem lehet elég időben elkezdeni a karácsonyi ajándékok beszerzését. Ráadásul, ha nem hagyod az utolsó pillanatra a vásárlást, akkor ellophatod azokat az ajándékötleteket is, amelyeket az ajándékozás nagymesterei is úgy rendelnek. Idén válassz te is a TOP 3 karácsonyi ajándék közül, ami csak a kreatív embereknek jut eszébe!

3. Csodálatos fotó óriás méretben, vászonra nyomtatva 

A saját fotóról készített vászonképek évek óta nagyon divatos ajándéknak számítanak, de 2018-ban már egy kicsit több kell, mint egy jól sikerült fotó.

Ha igazán nagy örömet szeretnél okozni, kerekedj fel a fényképezőgépeddel és készíts egy olyan saját természet- vagy tájfotót, ami tudod, hogy közel áll a megajándékozni kívánt szerettedhez. Ha megvan a fénykép, már nincs nehéz dolog, csak követned kell a fényképes ajándékok 5 lépését.

Miért jó ez az ajándék?

Egy ilyen fotóról készített vászonképpel teljesen egyedi és megismételhetetlen meglepetést adhatsz, ráadásul neked csak a képet kell kiválasztanod/elkészítened, a többit ránk bízhatod.

2. Szívhez szóló szavak a falon 

A falmatricák vagy más néven faltetoválások már közel 5 éve hódító úton járnak, évről évre egyre népszerűbbek, amit a folyamatosan gazdagodó mintaválasztéknak is köszönhetnek. Ú

gy döntöttünk, hogy egy picit tovább gondoljuk a falmatricák történetét, és az egyedi elképzeléseidet is megvalósítjuk. Így bármilyen szívhez szóló idézetet meg tudunk neked alkotni, az általad választott színben és betűtípusban.

Csak el kell küldened nekünk és mi küldjük is a látványtervet, hogy a falon is el tudd képzelni. Ha ilyet szeretnél, itt tudsz nekünk írni, de a faltetoválás kisokosunkban még több infót találsz.

Miért jó ez az ajándék?

Ha nem vagy a szavak embere, akkor a meglepetésed beszélheted helyetted. Igazi könnyfakasztó csomagot tehetsz a fa alá, amit élmény lesz közösen a falra simítani.

1.Saját kézzel festett vászonkép 

Nem, nem káprázik a szemed, az idei év legmenőbb ajándékát akkor adhatod, ha te magad fested. De ne izgulj, nem baj, ha nem vagy született tehetség, ezt megoldjuk helyetted.

felnőtt kifestők segítségével olyan alkothatsz, amibe a szívedet-lelkedet beleteheted. Tőlünk csak a kreatív csomagot kell megrendelned, mi elküldünk mindent, ami a festéshez szükséges, beleértve a sablonnal nyomtatott vásznát, az ecseteket és a festékeket is.

Honnan fogod tudni, mit milyen színre kell festeni? A válasz egyszerű, a képet és a festékeket is színkódokkal látjuk el, így neked tényleg csak a vonalból nem szabad kilépned.

Miért jó ez az ajándék?

Azért, mert ezzel nem csak egyszerűen rendelsz valamit, hanem időt és energiát áldozol az ajándékod elkészítésére. Ráadásul téged is teljesen kikapcsol majd.

Kedvet kaptál? Idén fesd meg az ajándékodat »

Az oldal tetejére