Így varázsold otthonossá nappalidat karácsonyra

Bár az időjárás még inkább a tavaszra emlékeztet, már nyakunkban lohol a tél és a karácsony. Ha az ünnepekre szeretnéd igazi családi fészekké varázsolni nappalidat, válassz olyan dekorációt, ami nem csak az ünnepek alatt, hanem egész évben melegséget áraszt. Hoztunk 5 tuti tippet, amitől leesik az állad!
Így varázsold otthonossá nappalidat karácsonyra

1. Egy kép többet jelent, mint gondolnád

Az ünnepi színek közül 2018-ban a pirosat, az aranyat és a sötétzöldet kell kiemelni. Az ezekre a színekre és árnyalataikra komponált vászonképek egy szempillantás alatt harmóniával és nyugalommal töltik meg nappalidat.

Ha a lakberendezési szakértőre hallgatsz, egy divatos absztrakt képet akasztasz nappalid legnagyobb falára. Előtte összegyűlhet a család és a barátok, közösen kitalálhatjátok, mire hasonlít leginkább az alkotás, és tökéletes lehet a karácsony.

2. Anekdotázás a világ körül

Hatalmas újdonságnak számítanak még most is a parafára feszített vászonképek. Ezek különlegessége nemcsak az újragondolt térképábrázolásokban rejlik, hanem a minőségi parafából készült alapban, amire rajzszöggel és gombos tűvel feltűzheted életre szóló élményeidet.

Mondanunk sem kell, micsoda szenteste kerekedhet egy nagy közös nosztalgiázásból.

3. Legyél Te a művész!

A saját fotóról készített vászonképek a Byhome specialitásai. 5 lépésben bármikor Te is előállíthatod a nappalidat megkoronázó dekorációt. Ezek a személyes pillanatok a falon teszik otthonná a lakást, családiassá a légkört, meghitté az ünnepeket.

Ha szeretnél egy kis ihletet gyűjteni, meríts a mi galériánkból.

4. Otthon, ahol a szeretet lakik...

Amennyiben nincs túl nagy tered, de mégis szeretnél valami szívmelengető karácsonyi dekorációt, akkor válassz egy csodaszép idézetet, amit faltetoválásként a faladra simíthatsz.

Nekünk ez a kedvencünk:

„Otthon, ahol a szeretet lakik,
ahol az emlékek születnek,
ahol a barátokat mindig szívesen látjuk,
ahol mindig mosolygunk.”

5. Szigetelj és dekorálj!

Elsőre talán furcsán hangzik a két fogalom egymás mellett, pedig fotótapétáink egyszerre képesek erre. A megszólalásig élethű színekben játszó fotótapétáink egy extra szigetelőréteget adnak faladnak, így szó szerint melegséget költöztetnek hozzád.

Ha a karácsonyt is szeretnéd szem előtt tartani a választásnál, itt is a piros, arany és sötétzöld színekre koncentrálj.

Mi már feltöltöttük karácsonyi készleteinket! Nézz körül itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012