2018. november 7.

Top 10 képkeret karácsonyra

Vannak klasszikus karácsonyi ajándékok, amelyek amolyan vésztartalékok. Ilyenek a képkeretek is. Azonban, ha egy kicsit odafigyelsz, a gyorsan előkapott ajándékötletből könnyfakasztó meglepetés is lehet. Ehhez csak kreatív képkeretekre van szükséged, amelyek közül most megmutatjuk neked a 10 legjobbat.
Top 10 képkeret karácsonyra

10. Xmas keret

Az ünnepi keretek királya a havas tájra emlékeztető házikós, hópihés fotótartó, amiben 3 csodálatos fényképet is elrejthetsz. Egy ilyen ajándék évről évre a karácsonyi dekoráció éke lehet.

 

9. 2 az 1-ben: fényképtartó + emléktábla

Nagy kedvenc ez a típus, mivel a fotók mellett a megőrzött emlékeket is feltűzhetsz rá. Így egy olyan személyes meglepetést készíthetsz, ami senki másnak nem lesz.

8. Szelfikirályoknak

Olyan barátnak keresel ajándékot, aki folyton a Facebookon és az Instagramon pörög? Ha elárasztja szelfikkel a közösségi médiát, neki egy SELFIES felirattal készült keret a legjobb választás.

7. Csipeszes fotókeret az emlékeknek

Emléktartó, csak így emlegetjük, hiszen a fotók mellett, régóta őrzött leveleket, mozijegyeket, repjegyeket is feltűzhetsz rá, így igazi emlékfalat gyárthatsz karácsonyra. 

6. XXL-es képkeret, ha a méret a lényeg

Bizony, már nemcsak fotótapétában, hanem képkeretben is megtalálod nálunk a legnagyobb méretet. Ebbe a keretbe összesen 18 fényképet pakolhatsz be.  

5. FAMILY – csak anyának

Az édesanyáknak mindene a család, imádják a családi fotókat, és rendszerint nem kérnek semmit ajándékba. Így, ha az érzéseire szeretnél hatni, válassz neki egy FAMILY képkeretet, amiben az egész famíliát beteszed.

4. BABY, a nagymamáknak

A különböző babakereteket a nagymamáknak találták ki. Imádják nézegetni az unokák fotóit, ezért, egyből 12 fotót is ajándékozhatsz, amiket egy „My first year” keretbe teszel be. 

3. HOME, a családnak

Válaszd ki az év legjobb pillanatait és rejtsd egy HOME kreatív keretbe, nekünk ez az elrendezés a kedvencünk.

2. FRIENDS, a legszebb emlékeknek

Őrölt nyár van a hátad mögött? Itt az ideje, hogy összeszedd a legszebb pillanatokat, és egy csak barátoknak járó képkeretbe rejtsd őket.  

1. LOVE, életed szerelmének

Nem is kerülhetne más az első helyre, mint a szerelmednek megálmodott képkeret. Pár fotótól kezdve, az egész történeteteket beleszőheted egyetlen fotókeretbe.  

Trendi és kreatív képkeretet ajándékoznál? Válogass több mint 200 féléből itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012