A 7 legjobb lakberendezési ajándék karácsonyra

40 nap és itt a karácsony. De az év legőrültebb napjára már csak 1 hetet kell várni, ugyanis jön a Fekete péntek, amit a Byhome webáruház évről évre hatalmas kedvezményekkel üdvözöl. Idén is érdemes résen lenned, hiszen olcsóbban szerezheted be a legmenőbb lakberendezési ajándékokat. Válogass a top 7-es listánkról!
A 7 legjobb lakberendezési ajándék karácsonyra

1. Vászonkép, az örök kedvenc

A speciális nyomtatási technikával készült vászonképeink gyönyörű színekben pompáznak, UV- és karcállók, így kiállják az idő próbáját is. Több száz különböző kompozíció közül válogathatsz, ezért bátran ki merjük jelenteni: tényleg mindenkinek találsz nálunk tökéletes vászonképet.

2. Nosztalgikus fotótapéta új köntösben

A 10 éve még retrónak számító faldekorációk ma már újra vezetik a lakberendezési trendeket. Tökéletes karácsonyi meglepetések, hiszen egészen kicsi és óriási méretben is rendelhetők, tehát csak a képzelet szabhat határt lehetőségeidnek.

Megsúgunk egy titkot, a városok és a virágok a legnépszerűbbek.

3. Faltetoválás a fiataloknak

Tavaly felturbóztuk a kínálatot és azóta is folyamatosan tervezzük az új idézeteket, figurákat, motívumokat. Kutyás, cicás, anyukás, szerelmes és vicces falmatricát is találsz nálunk.

4. Órát ajándékba

Egy dizájnos időmérő egyszerre hasznos és szép. Mutatja az időt és közben díszíti a teret. Ha olyannak keresel ajándékot, aki precíz és szereti jól kihasználni a tereket, ez a tökéletes választás. Az ACRYLGLASS változatok különleges alapanyaga még vonzóbb, hiszen fele olyan nehéz, de 6-szor olyan erős, mint az üveg.

5. Aminek mindenki örül: kreatív képkeret

A klasszikus ajándékok listavezetője a képkeret, de ma már illik egy kis csavart tenni a történetbe. A kreatív keretekkel ezt megteheted, így feliratos és díszíthető helyet találhatsz az emlékeknek, amelyek aztán örömkönnyeket csalnak szeretteid szemébe.

6. Ajtódísz egy kicsit másképp

Igazi újdonság a Byhome-nál az ajtóra illeszthető fotótapéta, ami egy picit más dimenziót ad a szobának. Ha humoros, mégis mutatós ajándékot keresel, ezek közül válogass.

7. Térképet az utazóknak

Milyen jó lenne egy olyan térkép, ami nagy, színes és fel lehet rá tűzni a fotókat, emlékeket... Örömmel jelentjük, hogy megcsináltuk. Világjáróknak a legjobb meglepetés.

7+1. Felnőtt kifestő az alkotóknak

Ez a legújabb őrület a felnőtt színezők után. Az elv ugyanaz, csak itt azonnal falra rakható alkotást kap az, akinek egy ilyen készlet lapul az ajándékai között. Neked csak a képet kell kiválasztanod, a vásznat keretre feszítve, az ecseteket és a festékeket mi küldjük.

Megtaláltad a tökéletes ajándékot? Várd a Fekete Pénteket és szerezd be olcsóbban!

Addig is irány a Byhome.hu »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012