Top 5 személyre szóló nászajándék

A nászajándék kényes téma, főleg ha az ifjú pár nem határozza meg, mire vágynak. Ha nem köti ajándéklista a kezedet, akkor óvakodj a bankjegyekkel tömött borítékoktól és válassz személyes meglepetést a Byhome top 5-ös listájáról.
Top 5 személyre szóló nászajándék

1. Saját fotóról vászonkép 

Ez az ajándék mindent visz, de ne izgulj nem kell ecsetet ragadnod. Keress egy fotót, ami az ifjú párt ábrázolja, vagy egy számukra fontos pillanatot és töltsd fel a Photo Object képszerkesztőbe.  

Nem árulunk zsákbamacskát, képszerkesztőnkben pontos képet kapsz arról, hogy hogyan fog festeni az elkészült mű a falon. 

Személyes, szívhez szóló és egyedi ajándék, ami bizonyítja azt, hogy sokat foglalkoztál azzal, hogy igazi meglepetést okozz.

Byhome tipp: ha nem ismered annyira a párt, de ragaszkodsz ahhoz, hogy különleges ajándékot adj, akkor rendelj egy Byhome ajándékutalványt, aminek segítségével a nagy nap legszebb pillanatát vethetik majd vászonképre.

2. 10 részes excellent fondue készlet a mézédes hétköznapokért 

Régebben a háztartási eszközök voltak a mindent vivő nászajándékok. Ma már sokszor több éves együttélést követően mondják ki a fiatalok a boldogító igent, így nincs szükségük se kávéfőzőre, se étkészletre.

Az olyan extrák viszont, mint egy 10 részes excellent fondue készlet, ami sajt és csoki olvasztására is alkalmas, szinte mindig hiányoznak.

Jó választás, ha nem szeretnéd lenullázni magadat, de mégis valami nem mindennapi ajándékot adnál. Egy fondue készlettel az unalmas hétköznapok is romantikussá varázsolhatók és talán az első házassági évfordulón is a te ajándékod kerül majd az asztal közepére.

Byhome tipp: ha fondue-t adsz, állíts össze mellé egy finom csokikból és aszalt gyümölcsökből álló csomagot is.  

3. Szerelem a köbön 

Ha az egyediség a legfontosabb számodra, nézd meg a Byhome új absztrakt vászonképeit, amelyekkel nemrég bővült a kollekció. 

Ezeket az alkotásokat még csak most kezdtük gyártani, így biztos nem lógnak minden második hálószoba falán. 

A szerelmes képekből álló gyűjteményünk telis-tele van szenvedéllyel, melegséggel, amelyek a legkopárabb lakásból is igazi szerelmi fészket varázsolnak.

4. Boríték a képkeretben 

Ha követnéd a 2010-es évek hagyományát és pénzt adnál ajándékba, akkor is maradj kreatív, a párnak szánt összeget rejtsd el egy képkeretben.

Irány a Facebook, lopj képeket a szerelmesekről, hívasd elő és helyezd el őket egy LOVE képkeretbe. Az egyik fotó helyét hagyd ki, oda kerül majd a pénzzel teli boríték.

5. Vászonkép faliórával 

A szerelmes vászonképeket lehet, hogy túl intimnek találod, de akkor sem kell lemondanod erről az opcióról. A faliórával készült vászonképeink pont az arany középutat képviselik, hasznosak, praktikusak és szépek is egyszerre.

Díszei lehetnek a nappaliknak és az étkezőknek is, de a hálószobában és a folyósokon is megállják a helyüket. 

Byhome tipp: itt is lehetsz egyedi és kérhetsz a faliórához saját képről készült vászonképet.  

Szeretnéd te adni a legjobb ajándékot az ifjú párnak? Nézd meg a saját fotóról készült vászonképeket »

 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012