Így tehetsz különlegessé valakit egy ajándékkal

Az egyediség mindig a legnagyobb értéket képviseli, ha ajándékról van szó. Egy egyedi meglepetés utánozhatatlan és megismételhetetlen, különlegessé teszi szeretteidet, hiszen valami olyannal leped meg őket, ami másnak biztosan nincs és nem is lesz. Nem titkoljuk tovább, a legtutibb egyedi ajándék a saját fotóról készített vászonkép. Szinte kivétel nélkül, mindig örömkönnyeket fakasztanak. De hogyan juthatsz hozzá a karácsonyi őrületben? Itt a titok, olvass tovább!
Így tehetsz különlegessé valakit egy ajándékkal

Ha nem szeretnél pórul járni... 

Az egyedi ajándékok egyetlen hátránya, hogy nem használható hozzájuk az azonnal jelző, hiszen rendelésre készülnek. A jó munkához pedig idő kell, így a fényképes vászonképekhez is. 

Ezért, ha ilyen képet szeretnél karácsonyra ajándékozni, rendeld meg legkésőbb 2018. december 19-ig. Ha eddig beérkezik hozzánk a megrendelés, garantáljuk, hogy ott lesz a karácsonyfa alatt a tökéletes meglepetés.

Hibátlan fotó 

Az ünnepek előtti sok teendő figyelmetlenné teszi az embereket, ezért hajlamosak arra, hogy ne ügyeljenek a részletekre.

Te ne legyél ilyen, válassz olyan fényképet vászonképedhez, ami nagy felbontású, tűéles. Ezekből tudunk mi is kiváló minőséget alkotni.

Tervezz előre 

A saját fotóról készített vászonképeket több méretben is elkészítettheted. A legjobb, ha terepszemlét végzel, és megnézed, mekkora felület áll rendelkezésre abban a lakásban, ahová a képet szánod. 

Így biztos, hogy nem hibázol, és a legmegfelelőbb méretet választott a 4 közül. 

Hogyan csomagold? 

A biztonságos szállítás érdekében küldés előtt buborékos fóliába és kemény kartonba bújtatjuk a vászonképeket. A legjobb, ha ezeket nem távolítod el, csak ezt borítod csomagolópapírba.

Ezzel elkerülheted, hogy egy heves mozdulattal kárt tegyenek az ajándékba.  

Elhatároztad magadat, egyedi vászonképet ajándékozol? Rendeld meg most »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012