Bevált ajándéklista az utolsó pillanatokra

Kezdhetnénk azzal, hogy 12 nap és itt a karácsony, ejnye-bejnye, még nem vetted meg az ajándékokat, de nem szeretnénk ezzel pazarolni az időt. Ne érezd elveszve magadat, december 20-ig még van időd hasznos és igényes ajándékot rendelni a karácsonyfa alá. Válogass a 2018-as legmenőbb dizájnajándékai közül, a lista a Tiéd!
Bevált ajándéklista az utolsó pillanatokra

ULTRA LAST MINUTE: még nem késő vászonképet rendelni 

Egyedi, exkluzív vászonképeink és fotótapétáink egytől egyig rendelésre készülnek, személyesen Neked gyártjuk őket. Ezért, ha ilyet szeretnél ajándékozni, legkésőbb december 15-ig meg kell rendelned őket. Ez vonatkozik a vászonképekre, a fotótapétákra és a saját fotóról készített vászonképekre is. 

Ezt gondolhatnád rossz hírnek is, de megmutatjuk, melyek a legkeresettebbek idén:

- a színpompás mandalák,

- a nyugtató zen alkotások,

- az absztrakt vászonképek,

- a virágos fotótapéták,

- és a legújabb ajtóra való tapéták.

Univerzális fotókeretek 

Emléket ajándékozni az egyik legszebb dolog, de az unalmas képkeretektől biztosan a te hátadon is feláll a szőr. Nem kell aggódni, már több mint 200 kreatív, felirattal, mintával és csipesszel díszített képtartót gyűjtöttünk Neked össze. Csak ki kell választanod, melyiket szeretnéd édesanyádnak, szerelmednek és a legjobb barátodnak.

2018-as topajándék: falióra 

Hasznos is, szép is, mutatós is, pénztárcabarát is. Ezek jellemzik a tökéletes karácsonyi ajándékot, és ezek mind igazak a kreatív és acrylglass faliórákra.  

Az adventi időszakban már kielemeztük, melyik típus kinek a falán mutat jól. Ezt itt olvashatod el. 

Szerintünk idén a variálható acrylglass és a vásárlók kedvence, óriási kék falióra a tutibiztos meglepetés. 

Faltetoválás: üzenet a falon 

Egyszerűen nem bírunk leállni a falmatricák tervezésével. 2018-ban is rengeteg új idézettel, felirattal és motívummal kedveskedünk, amelyek a fa alatt biztosan örömet fognak fakasztani. 

A faltetoválásban a legjobb, hogy irathengerben szállítjuk, Neked is ezt kell becsomagolnod, így az ajándékozottnak fogalma sem lesz arról, mit rejt a csomag. A kibontás utáni, igazi, katartikus meglepetésélmény pedig a Te ajándékod. 

Ha minden kötél szakad: Byhome utalvány 

Amennyiben mégis arra adnád a fejedet, hogy ajándékutalvánnyal kedveskedj, csináld jól, ajándékozz olyat, amit kreatív és trendi lakberendezési kiegészítőkre lehet fordítani. Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a Te segítségeddel lakásból otthon legyen. 

Még nem késő megrendelni a tökéletes ajándékot! Irány a Byhome webáruház »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012