10 érv a Byhome ajándékutalvány mellett

A csapból is az folyik, hogy az ajándékutalvány unalmas ajándék, már lejárt lemez. Ez részben igaz is, de nem a speciális utalványokra, amelyek ötletes, hasznos és kreatív dolgokra válthatók be. A lakberendezési kiegészítők évek óta vezetik az ajándékozási toplistákat, de valljuk be, merész dolog vászonképet választani más nappalijába. Ezért is tökéletes megoldás a Byhome ajándékutalvány. Mutatjuk a 10 érvet, ami csakis mellette szól!
10 érv a Byhome ajándékutalvány mellett

1. Az utolsó utáni pillanatban is

A Byhome ajándékutalványokat akkor is megrendelheted, amikor már futárral nem érne házhoz a csomagod, hiszen a megrendelés után e-mailben küldjük el, így Neked csak ki kell nyomtatnod, borítékolnod és irány a karácsonyfa.

2. Te választod ki az összeget

Kicsi, közepes és nagy ajándékot is választhatsz nálunk, hiszen 3 különböző értékben vásárolhatsz ajándékutalványt. Csak el kell döntened, hogy 5, 10 vagy 20 ezer Ft-ot szeretnél költeni, rendelni és érkezik is a postaládádba az ajándék.

3. Bármire felhasználható

Talán ez a legjobb bennük. Vásárolható belőlük vászonkép, fotótapéta, saját fotóról készített vászonkép, képkeret, falióra és faltetoválás is.

4. Biztos siker

Egy ajándékutalvánnyal mindenki olyan lakberendezési kiegészítőt választhat, amiről álmodozik. Nem kell azon aggódnod, hogy elszúrod a színeket és a méretet, hiszen a döntést szeretteid kezébe adod. 

5. Nincs több kínos pillanat

Ha nem vagy az ajándékozás nagy mestere, már biztos túl vagy néhány kínos pillanaton, amit az ajándékait váltottak ki. Byhome ajándékutalvánnyal ezeket is elkerülheted. 

6. Nem kell csomagolnod

SOS megoldások bevetésénél ez is fontos szempont, hiszen ha nem volt időd karácsonyi meglepetést keresned, csomagolnod sem lesz. Egy utalványt csak printelni és borítékolni kell.  

7. 6 hónapig érvényes

A kiállítás dátumától számított fél éven belül lehet levásárolni a Byhome ajándékutalványokat, ami azért nagyon jó, mert így nemcsak karácsonykor használhatók fel, hanem például a tavaszi felújítás során is. 

8. Valóra vált álom

Sok olyan dolog van, amiről csak álmodozunk, nincs rá szükségünk különösképpen, ezért nem is vásároljuk meg magunknak. Viszont, ha kezünkben van egy utalvány, amit csak álmaink beteljesítésére lehet szánni, nincs más választásunk. 

Add Te is azt, hogy ne legyen más választás! 

9. Kortalan meglepetés

Ez is az ajándékutalványok számlájára írható, kicsik és nagyok, fiúk és lányok, asszonyok, menyasszonyok, vőlegények és férjek, apák és anyák, nagymamák és nagypapák, egy szóval bárki felhasználhatja őket.  

10. Kényelmes

Kényelmes Neked is és az ajándékozottnak is. Csak meg kell rendelni, először a Te postaládádban landol, majd beváltás után házhoz repül az ajándék. 

Te is ilyen ajándékot keresel? 5, 10 vagy 20 ezer szerepeljen rajta? Válassz itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012