Új év, éj kezdet, kezdd az otthonoddal!

A nagy dolgokat, új célokat és kihívásokat mindig egy nagy fordulóponthoz kötjük. Egy új héthez, hónaphoz, a legnagyobb dolgokat pedig egy új évhez. Így január elején nem is találhatnánk élvezetesebb projektet magunknak, mint környezetünk megreformálását. 2019-ben csináld meg ezt a 3 dolgot és térj haza minden nap egy igazán harmonikus otthonba, ami ráadásul trendi is!
Új év, éj kezdet, kezdd az otthonoddal!

1. Tapétázz ki egy falat!

Mi már megelőztük a divatot akkor, amikor elkezdtük az óriás, XXL-es méretű fotótapéták gyártását. Ezek 2019-ben egy fénysebességgel közlekedő űrsiklóval sokszorozzák meg népszerűségüket, a határ a csillagos ég lesz.

Hogy miért? Ahogyan 2019-es trendelőzetesünkben is rámutattunk, a teljes falat borító dekoráció lesz a vezető trend. Legfőképp a virágminta, de a minimál dizájn, a burkolathatás és a 3D-s látvány is befutó lehet.

Ha virágminta, akkor tulipánokkal és pipacsokkal operálj, ezek lesznek a legmenőbbek.

Kihívás neked és az otthonodnak is, hiszen egy nagyméretű fotótapétával elindulhatsz az átalakítás útján, de szakembert nem kell hívnod, hiszen te magad is fel tudod helyezni.

2. Válassz egy képet!

A lakásodban található képek nemcsak otthonodról, hanem rólad is sokat elárulnak. Ezért fontos, hogy olyat szögelj a falra, ami hűen tükröz téged, személyiségedet, hobbijaidat és szenvedélyeidet is.

Néhány ötlet:

 

3. Dekorálj fotókkal!

Szentül hisszük, hogy egy lakás csak úgy lehet igazán otthonos, ha személyes emlékek és igazi családi fotók díszítik.

De ne csak egyszerű fényképekkel dekorálj, válassz hozzájuk kreatív fotókereteket, amelyek feliratokkal vannak kombinálva.

Velük méltó helyet kaphatnak emlékeid, és szétválogathatod őket téma szerint is. Külön keretet kaphatnak a családi, a baráti és a szerelmes fotók is.

3+1. Ragassz dizájn faliórát a falra!

A 2018-as eladási listákon abszolút az élbolyba tartoztak a kreatív dizájn faliórák. Egy biztos, sok ember kapta ezt a karácsonyra, de te sem maradtál le semmiről. 2019-ben válaszd ezt az egyszerűen felszerelhető lakásdekorációt, ami látványosan hozzásegít ahhoz, hogy megvalósítsd az újévi lakásfelújítós terveidet.

Készen állsz rá, hogy bevásárolj az új otthonodhoz? Kezdd itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012