Így teheted otthonossá új lakásodat már költözéskor

2019 a legnagyobb változást hozza el neked, új lakásba költözöl? Ahhoz, hogy ne csak négy fal, hanem egy igazi otthon öleljen körül már az első pillanattól, figyelj néhány apróságra már azelőtt, hogy átlépnéd a küszöböt. Kövesd a Byhome otthonteremtő gyorslistáját és egy kis figyelmességgel azonnal nyugalomra lelsz új kuckódban is!
Így teheted otthonossá új lakásodat már költözéskor

Festés & színek

Abban megegyezhetünk, hogy tisztasági festés nélkül ritkán van kedvünk beköltözni egy lakásba. Ez természetes, hiszen nem tudhatjuk, mi zajlott a falak között akkor, amikor nem mi éltünk ott.

De ha már tisztasági festés, akkor miért ne válaszhatnánk olyan színeket, amelyek harmóniát és nyugalmat árasztanak, ráadásul vezetik a 2019-es trendeket is.

Ha idén szobafestésre adod fejedet, válaszd a barnát és árnyalatait, vagy ha nagyon bátor vagy és imádod a színeket, a terrakottát. Ezeket kombináld fehérrel és világos árnyalatokkal.

Ezekkel a színekkel már első pillantásra érezheted: HAZAÉRTEM!

Legyen egy saját kis zugod!

Kell egy hely, ahol megpihensz még akkor is, ha mindenhol halomban állnak a dobozok, és csak a feladatok sorakoznak előtted.

Legyen ez a kedvenc karosszéked vagy egy nagy babzsák, amit egy meleg, kuckós szegletébe ledobsz az új lakásodnak azért, hogy megsződd a következő napok, hetek, hónapok terveit.

Kialakíthatsz egy relaxációs zugot, amit meditációt segítő zöld színnel, keleties motívumokkal dekorálsz.

Tedd külön dobozba a személyes holmidat

Ijesztő és kétségbe ejtő lehet az a pillanat, amikor minden cuccod a leendő új otthonodban van, de a dobozból épített várban nem találod őket sehol.

Ezért azt javasoljuk, amikor csomagolsz csinálj egy külön dobozt a kedvenc bögrédnek, plédednek és a könyvnek, amit éppen olvasol. Így az új lakásban ezek azonnal rendelkezésedre állnak majd.

Fényképek minden mennyiségben

Négy üres falat a legegyszerűbben fényképekkel tölthetsz meg. Vásárold meg jó előre a képkereteket, hívasd elő a kedvenc fotóidat, így festés után azonnal fel tudod rakni a szívmelengető emlékeket a falra.

Mi külön kereteket javaslunk a családnak, a barátoknak és szerelmednek is.

Fény & harmónia

Szintén festés után esedékes a lámpabúrák felszerelése. Ezért érdemes már a falszín kiválasztásakor megrendelned a lámpákat, hogy ne költözéskor kelljen utánuk futkosni.

Ha világítás és lámpabúra, akkor design lámpák, amelyek földközeli áron töltik meg melegséggel lakásodat.

Ha hiányoznak a lakásból otthont csináló kellékeid, nézz be ide »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012