Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az igényes lakásdekorációk boltja

Hogyan öltöztesd át a lakásodat?

Hogyan öltöztesd át a lakásodat?

Van, hogy vágyunk valami újra, valami másra, de túl nagy átalakításra nincs lehetőségünk, anyagi keretünk. Ilyenkor néhány jól megválasztott kiegészítővel falbontás, festés és barkácsolás nélkül is új dizájnt adhatunk otthonunknak. Lesd el a mi trükkjeinket!

Festés helyett fotótapéta

Tudtad, hogy a fotótapéták olyan élethű mintákat, burkolatokat, tájképeket képesek megeleveníteni, mintha nem is tapéták lennének, hanem a valóság? Éppen ezért, ha egy kis ráncfelvarrásra szorul lakásod, ne fogj ecsetet, csak rendelj egy óriási fotótapétát és máris teljesen új dimenzióba repítheted szobádat.

Az alábbi képek remekül illusztrálják, mennyire más hangulatot tud adni egy helyiségnek csupán egy üde, dinamikus háttér.

Szerezz be egy kényelmes széket!

Kell egy hely, ahonnan szemlélheted csodaszép fotótapétádat, ahol egy kicsit lazíthatsz és magadra maradhatsz a saját gondolataiddal, esetleg egy jó könyvvel vagy egy pohár borral. Ezen a helyen kell, hogy legyen egy kényelmes karosszék, amibe be tudsz olvadni.

Nézd csak, ezek passzolnak a legjobban a gyönyörű fotótapétákhoz.

Emeld fel a lábadat!

A kényelmet is lehet fokozni, méghozzá úgy, ha beszerzel egy szuper kis puffot, amire feldobhatod tappancsaidat. Egy puff nemcsak a komfortodat szolgálja, hanem kiváló lakberendezési kiegészítő is. Feldobja a teret, kiegészíti a karosszékedet, és ha sokan vagytok, még rá is ülhet valaki.

Szőnyeget a földre!

Van még egy tök jó trükkünk a fotótapéta mellé, amivel hatalmas változást idézhetsz elő, rombolás nélkül. A szőnyegek méltatlanul háttérbe szorultak az elmúlt években, pedig pompás színekkel, mintákkal és textilekkel tudják megkoronázni szobádat. Nem beszélve arról, hogy puha és meleg, ami télen igazán kényelmessé teszi.

Már csak egy óra hiányzik...

Az idő az egyik kedvenc dekorációnk, méghozzá óriás méretben! A kreatív design falióráink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, kimondottan halkan járó óraszerkezettel, hogy egy pillanatig se zavarja meg a pihenésedet. Csak ki kell választanod egy alkalmas szabad falfelületet, bejelölni a számok helyét, felragasztani őket a falra és máris új arculatot kap lakásod.

Te is szeretnél új színt vinni otthonodba? Válogass itt »

Az oldal tetejére