Ez lesz a lakberendezési trend 2020-ban

Új év, új kezdet, sőt egy egészen új évtizedbe léptünk, így, ha már régóta érlelődik benned a gondolat, hogy felújítanád, felfrissítenéd, átalakítanád vagy átszíneznéd az otthonodat, akkor az idei év tökéletes lehet erre. Inspirációként összegyűjtöttük nektek a legmenőbb lakástrendeket, amelyek nagyot mennek majd ebben az évben, de ügyesan alkalmazva akár még évek múlva is divatosak lesznek.
Ez lesz a lakberendezési trend 2020-ban

 

2020 színe a Classic Blue, azaz a mélykék

Minden évben meghatározó a Pantone által év színének választott árnyalat, ami 2020-ban a Classic Blue, azaz a mélykék lesz. Szuper hír ez a divatkövetőknek, hiszen ez a gyönyörű szín nemcsak a divatvilágban, de a lakberendezésben is elképesztő megoldásokat hívhat életre.

Ha merész vagy, akkor akár 1-1 falrészletet vagy egy egész szobát is kékre festhetsz, majd dekorálhatod fehér keretes vászonképekkel, fotókeretekkel, ami még jobban kiemeli majd a szépségét.

De fehér falon és világos bútorok mellett is elképesztően jól mutat majd ez az árnyalat a különböző lakberendezési kiegészítőkön. Ugye, hogy jól mutat ez a fal? Itt meg is tudod rendelni »

 

Virágos falak

A virágminták évek óta fel-felbukkantak, a 2020-as év azonban igazi áttörés lesz majd. Ha eddig ódzkodtál is a virágmintáktól, idén igazán trendi leszel, ha a lakásod több pontján is teret engedsz neki. Nagyon menő választás egy teljes falat takaró XXL fotótapéta erre a célra. Tökéletes lesz az összhang, ha a virágok színvilága a párnákon, kiegészítőkön, függönyökön is megjelenik. Itt még több virágmintét is találsz »

 

Erős kontrasztok

Évekig mindenhol a fehér, fehér és fehér volt a trend, de ha mindig arról álmodtál, hogy egy kis feketével dobd fel a lakást, akkor eljött a Te időd. Most nagyon trendi lesz a erőteljes kontrasztok vállalása, pl. fehér szőnyegen egy fekete dohányzóasztal, fehér keretes, sötét vászonkép vagy akár a világos bútorok között egy sötét kiegészítő. 

 

Régi és modern tökéletes harmóniában

Ha még mindig nem tudtál megválni a gyermekkorod kedvenc bútoraitól, akkor ne most tedd. 2020-ban ugyanis nagyon trendi lesz a régi és a modern tárgyak keverése. Dobd el a falakat egy modern faltapétával, ragaszd a kedvenc gondolatodat az előszobába egy falmatricán, készíttess egyedi vászonképet a tavalyi nyár legszebb emlékével. Így a lakásod tökéletesen Téged tükröz majd. 

 

Színes, vidám fürdőszobák

A fürdőszoba az a helyiség, ami legkevésbe sem a móka és a kacagás színhelye. De miért is ne lehetne színes és vidám? Ehhez még a csempét sem kell leverned. A PURO víz- és karcálló fotótapétáival akár egy teljes falat vagy néhány csempét is dekorálhatsz, pillanatok alatt új hangulatot adnak a fürdőszobának, festés, csempézés és rombolás nélkül. Könnyen felhelyezhető, mosható, vízálló és bármikor eltávolítható, ha meguntad és mást szeretnél. 

Mit szólsz ezekhez a színes mozaikokhoz?

 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2020 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012