2020. színe a mélykék – így használd a lakásban

A szín, amely a naplemente kék egére emlékeztet, ösztönzően hat a gondolkodásra, segít megtalálni a nyugalmat, békét és koncentrációt, hogy azután az új ötleteknek tudja szentelni magát az ember. A Pantone színügynökség minden évben kihirdeti az év színét, a 2020-as választás, a Classic Blue, vagyis a mélykék lett.
2020. színe a mélykék – így használd a lakásban

A klasszikus kék a megbízhatóságot, a becsületességet és a kék eget szimbolizálja, amelyet a divat fenntarthatóság körüli diskurzusában úgy is értelmezhetünk, hogy itt az idő, a Föld számít ránk. Az érték és a stabilitás szimbóluma, amelyekre szükségünk van, hogy tiszta fejjel és friss energiával kezdhessük az új évtizedet.

A Classic Blue, ahogy a neve is sugallja, visszatér a bevált módszerekhez, a minőség és a fenntarthatóság elismerését jelenti. De hogyan lehet a legjobban beépíteni az év színét a saját otthonunkba? Megmutatjuk.

Kezdd kicsiben az év színével!

Te is úgy érzed, hogy az évforduló után legszívesebben az egész lakást a feje tetejére állítanád, és minél több új dolgot hoznál a 4 fal közé? A klasszikus kék a fenntartható minőséget is képviseli. Miért ne kezdhetnéd el apránként bevezetni ezt a színt? Itt egy párna, ott egy kék szőnyeg, vagy talán egy kék falrész, faltapéta, és az otthonod máris naprakész lehet. Néha elegendő egy divatos szőnyeg, hogy a szoba teljesen más megjelenést kapjon.

A legegyszerűbb ötlet 

A klasszikus kék elegánsan egyszerű szín, melyet további színekkel használva különböző hatásokat érhetünk el. A fehérrel a tisztaság érzetét erősítjük, fürdőszobákba, konyhákba ezért kifejezetten ideális szín. A falakon egy oldalon használva frissítőleg hat, míg az összes falfelületen való megjelenése mély nyugalmat áraszt. 

Mit szólnál egy ilyen gyönyörű fotótapétához a fürdőben?

Színek kavalkádja

Ha az arany színnel kombináljuk a kéket, fokozhatjuk az eleganciáját és igazán lenyűgöző párost alkot a halvány rózsaszínnel is. A smaragdzöld és a klasszikus kék együttes alkalmazása kifejezetten vagány választás az utóbbi időszak színtelen, szürke enteriőrjei után.

Ez a kék vászonkép hogy festene a nappaliban?

Az elegáns kék design 

Olyan korban élünk, amelyben még inkább szükség van a bizalomra és a hitre. Ezt a fajta állandóságot és bizalmat fejezi ki a Pantone 19-405-ös árnyalata, a Classic Blue, egy szolid és megbízható kék szín, amelyre mindig támaszkodhatunk – így jellemezte választásukat a Pantone ügyvezető igazgatója, Leatrice Eiseman.

Egyszerűen felrakható fotótapéta kék árnyalatokkal. 

 

A lényeg a részletekben rejlik 

Kombinálj tudatosan! A kék egy nagyon hálás szín, a klasszikus kék még inkább, mert valójában szinte minden színárnyalathoz illik. Különösen szépen mutat ezért az ezüstös-metál színekkel, feketével és világosszürkével, de ugyanúgy csodásan jelenik meg fa felületekkel kombinálva. Adj hozzá egy kis mustársárgát, mondjuk egy díszpárnát, és egy kis természetes zöldet szobanövény formájában. A klasszikus kéknek nincs is szüksége másra.

Csempészd otthonodba az év színét valamilyen trendi kiegészítővel!
Próbálj ki valami újat, látogasd meg webáruházunkat, örömmel segítünk.

 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2020 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012