3+1 szuper ajándékötlet Valentin-napra

Néhány nap múlva itt a szerelmesek ünnepe. A Bálint- vagy Valentin-nap megosztó alkalom: téged is hidegen hagy vagy akár egyenesen zavar ez a hazánkban szokatlan újkeletű hagyomány? Vagy inkább azok táborába tartozol, akik lelkesen kutatják a megfelelő meglepetést kedvesük számára. A szerelmesek napjáról mindenkinek megvan a saját véleménye, de ki ne örülne egy klassz ajándéknak?
3+1 szuper ajándékötlet Valentin-napra

A következőkben összegyűjtöttünk neked néhány ötletet arra az esetre, ha szívesen lepnéd meg a kedvesed - vagy épp díszítenéd az otthonod - valami szívet melengetővel.

Van-e jobb alkalom, mint a Valentin-nap, hogy teljes figyelmet szentelj a párodnak? Ezért szeretjük ennyire ezt a napot, ilyenkor a szokásos rutin kicsit megszakad. Van lehetőség egymással időt tölteni, apró figyelmességekkel kényeztetni a másikat. Ha ez azt jelenti, hogy közben lakásod is egy-egy új elemet kap, még jobb! Íme 3+1 ütős ötlet, amivel biztos nem fogsz mellé:

1. ajándékötlet: Lepd meg kedvesed egy szerelmes üzenettel a falon 

Kövesd ezt a mottót, és lepd meg párod szerelmi üzenetekkel. Egyike a legromantikusabb ajándék ötleteknek, aminek garantáltan örülni fog. Válassz az alábbiak közül:

All you need is LOVE =>

Szerelem ezer féle nyelven =>

Jól jönne néhány ötlet a szerelmes üzeneted átadásához? Olvasd el EZT a posztot. 

2. ajándékötlet: Tedd halhatatlanná a szeretetedet fotókkal

Szerelmi történetek: mindegyik egyedi és gyönyörű - nektek mégis a tiétek a legkülönlegesebb! Miért ne örökítenéd meg? Készíts egyedi fotósorozatot a legszebb pillanataitokból. Egy vászonképen személyre szabhatod kettőtök történetét. Kezdd ITT » 

3. ajándékötlet: A szív szimbóluma

Szeretnéd, ha ez a szerelem örök maradna? Ha minden reggel az Ő mosolyára ébrednél? Fejezd ki érzéseidet szívvel. A szív szimbóluma az egyik legtöbbet használt jelkép, mely évszázadokon át fennmaradt, változatlan jelentéssel. Kövesd te is a több száz éves hagyományt! Ezek a szívet melengető pillanatok biztos jól mutatnak majd a te otthonodban is: 

Szíveket mindenhová =>

 

Adj magadból egy kis időt =>

A legértékesebb ajándék az időnk, amit adhatunk a másiknak. Jó ötlet a falióra vászonképpel kombinálva. Ez az egyik legpraktikusabb meglepetés, amely a hétköznapokon is igen csak jól jön:

 

+1 ötlet: Mondd el virágnyelven

A virág mindig beválik, ha különleges ajándékkal szeretnéd meglepni párodat február 14-én. Egy kifinomult virágbox jó választás, hiszen a csodaszép virágok együttese biztosan sikert arat majd.

ITT találod a legszebb válogatásokat =>

 

Ha egyedi és különleges ajándékot szeretnél, a Byhome webshopon garantáltan megtalálod!
Kezdd itt a válogatást =>

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012