Így válassz illatosítót a lakásba

Az illatok hangulatot teremtenek, megnyugtatnak, felfrissítenek. Ezért is nyúlunk hozzájuk szívesen. Az egyre szélesedő kínálat miatt azonban nehéz eligazodni az illatgyertyák, aromalámpák, párologtatók, illatosítók világában. Melyik lesz számodra a megfelelő otthonillatosító? Mi alapján válassz? Összegyűjtöttük neked a legfontosabb szempontokat.
Így válassz illatosítót a lakásba

Károsak a hagyományos illatosítók?

Az illatosító megoldások közül a legkedveltebbek talán az illatgyertyák és a gyertyás párologtatók. Azonban van egy óriási gond velük: rendkívül károsak lehetnek: ha égnek, ha elfújod, sőt akkor is, ha akár akkor is, ha meg sem gyújtod őket, csak szépen párolognak magukban.
Az illóolajat ugyanis tilos 40°C fölé melegíteni, mert a magas hő hatására a kémiai összetétele sérül és elveszíti jótékony hatását. Sőt, a megégetése egyenesen káros is lehet a szervezetünkre, mivel toxikus vegyületekké
alakulhat át.
A teamécsessel szemben ugyanakkor az ún. aromadiffúzer nem bocsát ki hőt. A vízbe cseppentett illóolajat elporlasztja, mikro finomságú párává alakítja. Nemcsak biztonságos, hanem teljes mértékben megóvja az illóolaj szerkezetét, párásítja, tisztítja és illatosítja a levegőt. Így élvezhessük annak jótékony hatásait.
Helyes ez a mini aromadiffúzor, igaz?
 

 

Felejtsd el a szintetikus vegyületeket

A hagyományos pumpás, mozgásérzékelős, időzítős változatokkal érdemes vigyázni, ha mesterséges illatanyagokat tartalmaznak. Ezek illata egy idő után, főként nagy mennyiségben zavaró lehet, irritációt, fejfájást okozhat.
Az aromapárologtatók ezzel szemben egészségesebb, olcsóbb megoldást kínálnak. Működtetésükhöz csak tiszta vízre és pár csak illóolajra van szükséged. Ha a készülés kifogy, automatikusan kikapcsol. Válassz 100% tisztaságú illóolajokat, így biztosan nem tapasztalhatsz kellemetlen mellékhatásokat. 
Sőt, a Byhome virtuális polcain letisztult kortárs designdiffúzorokat ihlette darabokat is találsz, melyek fényterápiaként is használhatók. Minden térbe remekül illeszkednek, a minimalista, klasszikus, elegáns, trendi, modern otthonokban is jól mutatnak.

 

Miért az aromadiffúzor?

  • Illóolaj hozzáadásával a térillatosítás a tökéletes módja annak, hogy a feltöltődj és lazíts. 
  • Kellemes hangulatot teremt, miközben párásítja és illatosítja a levegőt.
  • Citrom-, teafaolaj vagy levendulaolaj párologtatásával jó megoldás a levegő fertőtlenítésére.
  • A tiszta vízbe cseppentett olajok oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezáltal frissítik, javítják a levegő minőségét. 
  • Használhatod fényterápiára a stressz ellen. Egyes típusok váltakozó színeivel ugyanis különleges hangulatot teremthetsz.

 

Hogyan használd az aromadiffúzort?

Csak töltsd fel a tartályt vízzel a tárolókapacitásnak megfelelően, adj hozzá 2-3 csepp illóolajat. A készülék bekapcsolást követően ultrahang segítségével porlasztja szét a vizet a levegőben. Ezáltal olyan hideg pára keletkezik, amely nem csapódik le a bútorokon vagy az ablakon.
Mivel a diffúzorok működése közben nem keletkezik hő, így az illóolajokban lévő kémiai összetevők változatlanok maradnak, azok terápiás hatása nem csökken.
Az aromadiffúzorok praktikus eszközök, hiszen az illóolaj párologtatása mellett a lakásod díszítőelemeként is funkcionálnak. Lakberendezési tárgyként hozzájárulnak a tér szépségéhez is.
A Byhome aromadiffúzor akármelyik helyiség csodálatos dísze lehet.
Te a lakás melyik pontján tudnád elképzelni?
Válassz a kínálatunkból ITT » 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012