Színezd át a lakást - ezek most a menő árnyalatok

A színtrendek folyamatosan változnak, a Byhome csapatával pedig ennek megfelelően alakítjuk, formáljuk a kínálatot. A 2020-as trendi lakberendezési kiegészítők sorában vidám és józan tónusokat fogunk látni, amik nagyon sokoldalúvá és egyszerűvé teszik a választást. Szemezgess a menő árnyalatok közül és színezd át velünk pillanatok alatt a lakást!
Színezd át a lakást - ezek most a menő árnyalatok

Alapszabályok, ha harmonikus otthonra vágysz

Figyelj a lakás adottságaira!
Árnyékos, kevésbé világos helyekre inkább dekorációs céllal használj mélyebb árnyalatokat, míg világosabb terekben lehetsz nagyobb felületeken is bátrabb. 

Legyél tekintettel a bútorzatra is!
Ha a helyiség berendezésében a mélybarna vagy a fekete dominál, vedd figyelembe, hogy ezek a bútorok és kiegészítők egy sötétebb falszín mellett nem fognak érvényesülni.

Nézzük milyen menő színekkel dobhatod fel lakásbelsőd, ha már unod a jelenlegi állapotokat. 

Szürke 

A szürke szín továbbra is trend, mivel semleges szín, sokféle kombinációt és stílust fed le és sokkal merészebben mutat, ha élénk színekkel kombinálod. Használható belső falak színezésére, bátran választhatod bútorokban is a szürkét. De szőnyegen és textilen is jól mutat.

 

Rózsaszín

A rózsaszín már több évszak óta jelen van a belsőépítészetben, sikere továbbra is töretlen. A falakon, a textíliákban, a kiegészítőkben és a bútorokban is felbukkan. Szinte minden árnyalatával hódít, hiszen nyugodt, finom és elegáns hatást kelt az otthonodban.

 

Zöld

A természetbe vágyódás és az erre vonatkozó utalások évek óta visszatérő motívumok a lakberendezésben. A zöld különböző árnyalatai megjelennek a falon, bútorokon és kiegészítőkben egyaránt. Itt is ügyelj a komplex vizualitásra, használj mellé szürkét, sárgát, akár kéket, púderrózsaszínt, extrém esetben pedig pinket.

 

Kék

A kék szín továbbra is dekorációs trendként jelenik meg, mind a falak, a textil és a kárpitozott bútorok területén. Különböző árnyalatai egy helyiségben vagy akár egy falfelületen fognak megjelenni. A kék színtől bár sokan tartanak, hideg érzete miatt, a meleg tónusok esetén erről szó sincs. Hatásukban a kék lakásrészletek természet közeliek és nyugtatóak. Korábban ITT írtunk az idei év színéről a mélykékről.

Úgy tűnik tehát, ha trendi színű falak között szeretnél élni, el kell merülnöd a végtelen kék óceánjában, az erdők hívogató zöldjében, vagy a rózsaszín szívet és szemet melengető árnyalataiban. Bárhogy is válassz azonban e színek közül, annak harmóniában kell állnia lakásod teljes enteriőrjével, és a te belső világoddal is.

Kedvet kaptál? Kezdd itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012