Ötletes nászajándéktippek járványidőszak után

Sokáig a levegőben lógott a nyári esküvők sorsa a járványveszély miatt. A veszélyhelyzet elmúltával azonban újra szólhatnak a fanfáron és repülhetnek a fehér galambok. Ha te is esküvőre vagy hivatalos, akkor itt az idő beszerezni a tökéletes nászajándékot. Mutatunk is hozzá néhány egyedi ötletet. Akkor is olvass tovább, ha pénzt kért az ifjú pár, a kreatív csomagolásához is találsz tippet.
Ötletes nászajándéktippek járványidőszak után

Képkeret, képkeret, képkeret

A képkeret az egyik legnagyobb jolly joker a nászajándéklistán. Nincs pár, aki ne szeretné élete legszebb napját hátralévő, közös életük minden napján nézegetni. Válaszd ki az ifjú pár lakásába leginkább passzoló képkeretet és töltsd meg a legszebb közös emlékeikkel. 

Extra tipp: Ha pénzt ajándékoznál, a képek helyére origamiként összehajtogatott, szív formájú bankókat is tehetsz.

képkeret fiatal pároknak

Egyedi illatkombináció

Ismered a kedvenc illatjegyeiket? Készíts belőle egyedi illatkombinációt, vagy szerezz be egy szerelmeseknek készített illóolajkeveréket. A párologtatásához szuper választás egy modern aromadiffúzer. A háttérsztorival kiegészítve egyedi, személyre szóló ajándék lesz.

Diffúzor


Szerelmes üzenetek a falra

Az ifjú pár minden gondolata a szerelem, az örökké tartó összetartozás körül forog. Koronázd ezt meg a nagy napon egy faltetoválással is. A Byhome webáruház kínálatában számos szerelmes üzenetet találsz, ami jól mutat majd a hálószobában, a nappaliban vagy éppen a konyhában is. Melyik lesz a befutó?

falmatrica

Fotótapéta az álomszigetről

Idén a távoli szigetekre, álomországokba tervezett nászutak a bakancslistán maradnak, de egy kicsit mégis közelebb hozhatod a korábbi terveket. Szuper nászajándék lehet egy pillanatok alatt felrakható fotótapéta, rajta az eredetileg tervezett úticél egyik legszebb fotójával. A Byhome kínálatában rengeteg úticél közül választhatsz, de ha nem találod a megfelelőt, akár egyedileg el is készítjük neked. Így, ha ugyan a valóságban nem is, képzeletben mégiscsak valóra válik az álomnászút.


sziget

 

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012