Vadiúj hangulatú tiniszoba akár 2500 Ft-ból

Bár még csak augusztus eleje van és végre a nyár is megmutatta valódi arcát, néhány hét múlva becsengetnek. A házi feladatok és a tanulandó biztosan nem lesz kevesebb, ha pedig a járvány is újra belobban, akkor még több időt töltenek majd a gyerekek az otthoni íróasztaluk mellett. Így van úgy, de szülőként sokat tehetsz azért, hogy szívesebben üljön a gyerek a tanulandó mellé. Ehhez elég egy picit átalakítani, a gyerek korához, aktuális érdeklődéséhez igazítani a szobáját. Ehhez mutatunk most néhány pénztárcabarát ötletet.
Vadiúj hangulatú tiniszoba akár 2500 Ft-ból

Üzennek a falak - faltetoválással

A faltetoválás az egyik legolcsó, mégis látványos dekorációs elem, amivel egyedivé alakíthatjátok a gyerekszobát. Egy találó idézem Marilyn Monroe-tól, egy örökérvényű igazság, egy modern figura vagy egy motiváló idézet nemcsak a szoba karakterét, de a bentlakó hangulatát is feldobja.  

Szuper faltetoválások már 2500 Ft-tól »

faltetoválás

Nincs hely a falon? Dekoráld az ajtót

Az ajtó egy kihasználatlan felület a szobába, és tökéletes a tiniszoba hangulatának kialakításához. Annál is inkább, mert legtöbbször csukott ajtó mögé kuckóznak. Varázsoljátok különlegessé az ajtó felületét egy könnyen felhelyezhető ajtóra tehető tapétával és varázsoljátok a szobába a megnyugtató erdőt, egy kedvenc nagyváros utcaképét, a siker kapujához vezető lépcsőfokokat vagy a legszebb nyaralóhelyeket. 

Ajtóra ragasztható fotótapéták 13 900 Ft-ért »

 

Egyedi stílus óriási méretben a falra 

Ha nemcsak az ajtó mögötti területet, hanem az egész szoba falát dekorálnád, akkor ne sétálj el a fotótapéták mellett. Az exkluzív, akár xxl méretű fotótapéták könnyen, gyorsan feltehetők és ugyanolyan könnyedén el is távolíthatók. Pillanatok alatt teljesen egyedi, különleges és maximálisan a tinidhez passzoló lehet a szoba. 

Street art, autók és motorok, lovaglás, fantasy világ, sport, zene, utazás, absztrakt művészet, egészséges életmód, szerelem, állatok? Bármi körül is forognak gyermeked gondolatai, a Byhome faltapétákkal kifejezhetitek az aktualitását. 

Szebbnél szebb fotótapéták 4600 Ft-tól » 

lovas fotótapéta

Válassz különleges faliórát a falra

Hiába jár mindenki mobiltelefonnal, az falióra nem megy ki a divatból. Ez a praktikus kiegészítő szuper dekorációs kellék lehet a szobában. Tedd az íróasztal fölé, hogy a gyerek mindig pontosan tudja, mikor kell iskolába, edzésre, különórára indulnia. 

Az acrylglas és fa faliórák között garantáltan találsz az érdeklődési körének megfelelő darabot. Már csak azt kell eldönteni, hogy a természetes hatású fa, vagy a modern fekete stílus passzol jobban a szobához. 

Faliórák már 3990 Ft-tól erre »

focis óra

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012