Blog

Megérkezett a teljes kollekció: 13 új vászonkép-kategória

2017. augusztus 2.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan dolgoztunk azon, hogy a Byhome 10. születésnapja alkalmából pontosan 10 000 új termékkel tudjuk felköszönteni vásárlóinkat. A projekt már a célegyenesbe fordult, örömmel jelentjük be, hogy az összes új, exkluzív vászonkép megérkezett. Nézd meg őket te is!

Részletek

Színpompás virágok gondozás nélkül

2017. július 26.

A virágnál szebb és körülményesebb dekoráció nem létezik. A pazar látványt hamar elfeledteti a bosszúság, amit az öntözés, a fények és a hőmérséklet beállítása okoz. Csalj egy kicsit és a kényes virágokat csempészd élethű fotótapétán át lakásodba. Ismerd meg a Byhome virágmintás exkluzív fotótapétáit!

Részletek

5 falióra típus, amiket imádni fogsz

2017. július 19.

Az idő, a napok és az órák csak úgy rohannak. Kár lenne egyetlen percet is elvesztegetned azért, mert nem tudod hány óra is van pontosan. A kerregő-kattogó vaskos szerkezetek felett már eljárt az idő, vesd be a legmodernebb dizájnt és kövesd boldogan az idő múlását!

Részletek

10 kreatív faldekoráció álmaid hálószobájába

2017. július 12.

A kiegyensúlyozott alvás nélkülözhetetlen az egészséghez, ezért is fontos, hogy jól érezd magadat a hálószobádban. Te is elhanyagolod ezt a helyiséget, mondván ritkán tévednek oda a vendégek? Ne kövesd el ezt a hibát, nézd végig a listát és válassz egy kreatív dekorációs elemet lakásod legszentebb részébe!

Részletek

Látványos faldekorációk 10 ezer Ft alatt

2017. július 5.

Egy lakást nem a vagyont érő műalkotások tesznek otthonossá. A faltetoválásokkal magával ragadó és sokatmondó idézeteket, motívumokat vethetsz a falra saját magad is és a 10 ezer Ft-os álomhatárt sem kell átlépned. Mutatjuk, hogyan!

Részletek

Fényképes ajándék 5 lépésben

2017. június 28.

Ajándék nélkül nincs ünneplés. De miért ne választanál olyan meglepetést, amelyre titkon mindenki vágyik, amelynek segítségével az örök emlékek újra felelevenednek és még tovább élnek? Voksolj a legmenőbb fényképes ajándékokra, a maximális siker érdekében pedig kövesd ezt az 5 lépést!

Részletek

Így születnek a Byhome vászonképei

2017. június 21.

2006-ban minden egy vászonképpel kezdődött. Egy külföldi utazás során egy kis üzletben szebbnél szebb képekre bukkantunk. Ez a találkozás hívta életre a Byhome webáruházat. Azóta már több ezer darabot számlál a vászonkép kollekciónk, most egy kicsit bekukkanthatsz a kulisszák mögé is. Ismerd meg, hogyan születnek a Byhome vászonképei!

Részletek

Top 5 kreatív faldekorációs ötlet, amire nem is gondoltál

2017. június 14.

Dekoráció nélkül nem otthon az otthon. A stílusod, az apró részletek és a kidolgozott finomságok teszik harmonikussá lakásodat, alkotják meg a tökéletes összképet. Ha vágysz valamire, ami egyedi, nézd meg a legkreatívabb faldekorációs elemeket.

Részletek

Minden, amit a fotótapétákról tudnod kell

2017. június 7.

A 70-es években elképzelhetetlen volt, hogy egy lakásban ne legyen egy egész falat borító, képes tapéta. Ez a faldekoráció 10 éve még retrónak számított, de ma már újra vezeti a trendeket. Hogy mitől lett ultramenő az, ami pár éve még ciki volt? Mindent összegyűjtöttünk a stílusos fotótapétázásról, amit tudnod kell!

Részletek

10 év 10 000 új termék

2017. május 31.

Egy szülinap mindig örömteli pillanat, akkor is, ha egy webáruház az ünnepelt. A Byhome idén kereken 10 éves. A jubileum alkalmából nem kis fába vágtuk a fejszénket, ebben az évben 10 000 új terméket mutatunk be. Ismerd meg őket te is!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012