Blog

5 extrém lakásdekoráció, amihez bátorság kell

2019. szeptember 11.

Meghökkentő, lélegzetelállító, karakteres, egyedi. Ilyen otthonról álmodoznak azok, akik nem félnek az extrém lakásdekorációtól, bátran lépik át a határokat és szeretik, ha a négy fal között lüktet az energia. De hogyan lehet ezt elérni egyetlen kiegészítővel? Mindjárt 5 példát is hoztunk neked!

Részletek

Hogyan tud egy kép nyarat csinálni?

2019. augusztus 28.

Itt az ősz és közeleg a fogcsikorgató mínuszokat ígérő tél is. Érthető, hogy ilyenkor még erősebb benned a vágy, hogy az örök nyár birodalmába költözz. Ha idén ezt még nem is tudod megoldani, szerezz be pár lakberendezési kiegészítőt, amelyekkel legalább otthonod 4 fala között meg tudod tartani a legkellemesebb évszakot.

Részletek

Új diffúzerek, amelyekkel megkoronázhatod otthonodat

2019. augusztus 14.

A lakberendezés nem csak a falfestésről, bútorokról és a dekorációs kiegészítőkről szól. Attól, hogy minden a helyén van, nem lesz a lakásból otthon, finom illatokkal kell megteremtened a hangulatot, amiért jó hazatérni. Ma már nem kell illatgyertyákkal és füstölőkkel trükköznöd, hiszen diffúzerekkel gondoskodhatsz otthonod illatáról. Tudj meg róluk többet!

Részletek

Modern gyerekszobára vágysz? Elkészítjük

2019. augusztus 1.

Ma már a gyerekszobáknak is stílusa van, ami igazodik a szülők és az egész lakás ízléséhez. Ha egész otthonotokat modern szellemiségben rendeztétek be, természetes, hogy a család legifjabb tagjának birodalmában is ezt szeretnétek látni. Ma megmutatjuk, hogyan lehet a modern gyerekszoba is meghitt és harmonikus. Olvass tovább a tippekért!

Részletek

Hogyan öltöztesd át a lakásodat?

2019. július 17.

Van, hogy vágyunk valami újra, valami másra, de túl nagy átalakításra nincs lehetőségünk, anyagi keretünk. Ilyenkor néhány jól megválasztott kiegészítővel falbontás, festés és barkácsolás nélkül is új dizájnt adhatunk otthonunknak. Lesd el a mi trükkjeinket!

Részletek

Új kategóriák nyíltak, megérkeztek a bútorok

2019. július 3.

A lakásdekorálás egyre inkább túlmutat a képek, vázák és díszek ízléses elhelyezésen. Ma már a bútorok is dekorációs funkciót töltenek be, ezért valóra váltottuk egy régóta dédelgetett álmunkat, új kategóriákat nyitottunk a Byhome webáruházban. Megérkeztek a székek, puffok, szőnyegek!

Részletek

3 x 3 ötlet ahhoz, hogy tökéletesen elhelyezd a nyaralós képeket

2019. június 19.

Egy lakás akkor otthonos, ha emlékek töltik meg. Ezeket nemcsak a fejedben őrizheted, hanem a falra is tűzheted, így még hangulatosabbá válnak a falak. Ezen a héten olyan ötleteket hoztunk neked, amelyekkel a nyaraláson született képekkel készíthetsz otthonteremtő dekorációt.

Részletek

Így lehet kézzel festett vászonképed

2019. június 5.

A művészet varázslat. És ez a varázslat a te otthonodba is beköltözik, ha igazi, kézzel festett vászonképet akasztasz a faladra. Ezek az alkotások egyediek, megismételhetetlenek, és olyan hangulattal töltik meg a nappalit, amire egy egyszerű nyomtatott poszter nem képes. Az igazi műalkotások értéke felbecsülhetetlen, de mi a Byhome-nál festünk neked elérhető áron is. Nézd meg, hogy alkotunk csak neked!

Részletek

Így készül egy egyedi falmatrica

2019. május 22.

A lakást nem a négy fal teszi otthonná, hanem az a dekoráció, az a csipetnyi báj, amivel személyessé teszed őket. Létezik egy olyan díszítés, ami nem kerül sokba és teljes mértékben a saját ízlésedre formálhatod. Ezek a falmatricák, amelyekből olyat is tudunk neked csinálni, amilyet csak szeretnél. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan juthatsz egyedi falmatricához!

Részletek

Top 10 dekoráció, amitől menő lesz a konyhád

2019. május 8.

A konyha dekorálása kemény dió, hiszen nemcsak a szépségre, a praktikumra is törekedned kell. Nem töltheted meg hasztalan, sok helyet foglaló dekorációs elemekkel, mert azokkal elveszed a teret a főzéstől és a nagy közös ebédektől. De akkor mégis, hogyan teheted olyanná a konyhádat, amit mindenki irigyelni fog tőled? Mutatjuk az álomkonyhák top 10 dekorációját, fusd végig a listát és inspirálódj a képekből!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012