Blog

Modern gyerekszobára vágysz? Elkészítjük

2019. augusztus 1.

Ma már a gyerekszobáknak is stílusa van, ami igazodik a szülők és az egész lakás ízléséhez. Ha egész otthonotokat modern szellemiségben rendeztétek be, természetes, hogy a család legifjabb tagjának birodalmában is ezt szeretnétek látni. Ma megmutatjuk, hogyan lehet a modern gyerekszoba is meghitt és harmonikus. Olvass tovább a tippekért!

Részletek

Hogyan öltöztesd át a lakásodat?

2019. július 17.

Van, hogy vágyunk valami újra, valami másra, de túl nagy átalakításra nincs lehetőségünk, anyagi keretünk. Ilyenkor néhány jól megválasztott kiegészítővel falbontás, festés és barkácsolás nélkül is új dizájnt adhatunk otthonunknak. Lesd el a mi trükkjeinket!

Részletek

Új kategóriák nyíltak, megérkeztek a bútorok

2019. július 3.

A lakásdekorálás egyre inkább túlmutat a képek, vázák és díszek ízléses elhelyezésen. Ma már a bútorok is dekorációs funkciót töltenek be, ezért valóra váltottuk egy régóta dédelgetett álmunkat, új kategóriákat nyitottunk a Byhome webáruházban. Megérkeztek a székek, puffok, szőnyegek!

Részletek

3 x 3 ötlet ahhoz, hogy tökéletesen elhelyezd a nyaralós képeket

2019. június 19.

Egy lakás akkor otthonos, ha emlékek töltik meg. Ezeket nemcsak a fejedben őrizheted, hanem a falra is tűzheted, így még hangulatosabbá válnak a falak. Ezen a héten olyan ötleteket hoztunk neked, amelyekkel a nyaraláson született képekkel készíthetsz otthonteremtő dekorációt.

Részletek

Így lehet kézzel festett vászonképed

2019. június 5.

A művészet varázslat. És ez a varázslat a te otthonodba is beköltözik, ha igazi, kézzel festett vászonképet akasztasz a faladra. Ezek az alkotások egyediek, megismételhetetlenek, és olyan hangulattal töltik meg a nappalit, amire egy egyszerű nyomtatott poszter nem képes. Az igazi műalkotások értéke felbecsülhetetlen, de mi a Byhome-nál festünk neked elérhető áron is. Nézd meg, hogy alkotunk csak neked!

Részletek

Így készül egy egyedi falmatrica

2019. május 22.

A lakást nem a négy fal teszi otthonná, hanem az a dekoráció, az a csipetnyi báj, amivel személyessé teszed őket. Létezik egy olyan díszítés, ami nem kerül sokba és teljes mértékben a saját ízlésedre formálhatod. Ezek a falmatricák, amelyekből olyat is tudunk neked csinálni, amilyet csak szeretnél. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan juthatsz egyedi falmatricához!

Részletek

Top 10 dekoráció, amitől menő lesz a konyhád

2019. május 8.

A konyha dekorálása kemény dió, hiszen nemcsak a szépségre, a praktikumra is törekedned kell. Nem töltheted meg hasztalan, sok helyet foglaló dekorációs elemekkel, mert azokkal elveszed a teret a főzéstől és a nagy közös ebédektől. De akkor mégis, hogyan teheted olyanná a konyhádat, amit mindenki irigyelni fog tőled? Mutatjuk az álomkonyhák top 10 dekorációját, fusd végig a listát és inspirálódj a képekből!

Részletek

Ez a lakás rólad mesél – otthonteremtő dekorációk

2019. április 24.

Az az érzés, amikor átléped otthonod küszöbét, felbecsülhetetlen. Végre hazaértél, végre megpihenhetsz, végre a családoddal, szerelmeddel lehetsz. Ezt az élményt tovább fokozhatod, ha lakásod minden zúga rólad/rólatok mesél, közös élmények, emlékezetes pillanatok, saját gondolatok köszönnek vissza a falakról. Kíváncsi vagy, hogyan valósíthatod meg ezt? Olvass tovább, mutatjuk a trükköket!

Részletek

Fekete-fehér dizájn, mégis otthonos? Megcsináltuk

2019. április 10.

A fekete és a fehér soha, de soha nem megy ki a divatból. Ott van a kifutókon, és a lakástrendeket is uralja. A 10 éve csúcsra törő minimál stílus 2 alapszíne, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a fekete-fehér dizájn rideg és barátságtalan lenne. Olvass tovább, és nézd meg, milyen otthonos tud lenni a minimál enteriőr!

Részletek

5 ötlet a kreatív gyerekszobához

2019. március 27.

Egy gyermek érkezése mindig a legnagyobb öröm egy család életében. Természetes, hogy mindennél, ami a babával kapcsolatos, a tökéletességre törekszünk. A babakelengyék és a babakocsi beszerzése mellett ugyanolyan fontos a babaszoba dekorálása is. Azért, hogy ne nullázzátok le a családi kasszát méregdrága dekorációval, hoztunk 5 ötletet, amivel olcsón kivitelezheted a meseszép gyerekszobát!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2020 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012