Blog

Top 10 képkeret karácsonyra

2018. november 7.

Vannak klasszikus karácsonyi ajándékok, amelyek amolyan vésztartalékok. Ilyenek a képkeretek is. Azonban, ha egy kicsit odafigyelsz, a gyorsan előkapott ajándékötletből könnyfakasztó meglepetés is lehet. Ehhez csak kreatív képkeretekre van szükséged, amelyek közül most megmutatjuk neked a 10 legjobbat.

Részletek

Így varázsold otthonossá nappalidat karácsonyra

2018. október 31.

Bár az időjárás még inkább a tavaszra emlékeztet, már nyakunkban lohol a tél és a karácsony. Ha az ünnepekre szeretnéd igazi családi fészekké varázsolni nappalidat, válassz olyan dekorációt, ami nem csak az ünnepek alatt, hanem egész évben melegséget áraszt. Hoztunk 5 tuti tippet, amitől leesik az állad!

Részletek

Top 3 karácsonyi ajándék, ami csak a kreatív embereknek jut eszébe

2018. október 17.

Soha nem lehet elég időben elkezdeni a karácsonyi ajándékok beszerzését. Ráadásul, ha nem hagyod az utolsó pillanatra a vásárlást, akkor ellophatod azokat az ajándékötleteket is, amelyeket az ajándékozás nagymesterei is úgy rendelnek. Idén válassz te is a TOP 3 karácsonyi ajándék közül, ami csak a kreatív embereknek jut eszébe!

Részletek

A felnőtt színezők új generációja: festés a számok alapján

2018. október 3.

Évek óta hatalmas őrület övezi a felnőtt színezőket, amik egyik pillanatról a másikra a fél világ hobbijává váltak. Most megérkezett ennek a pihentető tevékenységnek a legújabb generációja, már ecsetet is ragadhatsz. Mi fán teremnek az új felnőtt kifestők? Olvass tovább és tudj meg róluk mindent!

Részletek

Hogyan teheted természetközelivé otthonodat?

2018. szeptember 19.

A művészet és a divat egyik legnagyobb inspirálója maga a természet, ami körülvesz minket. Az erdők, rétek, tavak, tengerek fantasztikusan illeszkednek a lakásdekorációba is, sőt nyugalmat és harmóniát költöztetnek otthonodba. Ha te is természetrajongó vagy, nézd meg, melyek 2018/2019 legmenőbb naturális dekorációi!

Részletek

A 10 legmenőbb falmatricatötlet

2018. szeptember 5.

Nincs mit tenni, ez a legújabb divat. A falmatricák szélsebesen érkeztek meg, és még gyorsabban foglalták el helyüket a lakberendezési kiegészítők dobogóján. Hogy miért? Szavak helyett beszéljenek a legmenőbb falmatricaötletek!

Részletek

Milyen lámpát válassz otthonodba?

2018. augusztus 22.

A lakás összképét olyan apróságokat is képesek elrontani, mint a rosszul megválasztott lámpa. Mielőtt döntenél, gondold végig otthonod stílusát és az alapján szerezd be azt a dekorációs elemet, ami fénnyel árasztja majd el szobádat. Mutasd a lakásodat, megmutatjuk milyen lámpa illik hozzá!

Részletek

Bevált lakberendezési ötletek minimál dizájnhoz

2018. augusztus 8.

A minimális stílus annyira hódít évek óta, hogy most már szinte biztos, hogy soha nem megy ki a divatból. A letisztult formáiról és visszafogott, egyszerű színeiről híres trend dekorálása nem könnyű, egy rosszul megválasztott kiegészítővel romba dőlhet lakásod minimalizmusa. Ha nem szeretnél hibázni, használd a már bevált dekorációs elemeket!

Részletek

Hogyan varázsolj otthonos hangulatot fehér bútorok közé?

2018. július 25.

A fehér szín mindig is ott lesz a lakberendezés vezető trendjei között, hiszen a mai napig fehérből gyártják a legtöbb bútort. Azonkívül, hogy divatos nagyon veszélyes is a fehér, hiszen könnyen egysíkúvá és unalmassá válhat. Ezért érdemes kreatív dekorációs elemekkel kombinálni fehér bútoraidat. Ehhez hoztunk most ötleteket lakásod minden helyiségébe!

Részletek

Falfestés vagy falmatrica, melyiket válasszam?

2018. július 11.

Óriási divat különböző és különleges motívumokkal díszíteni a falat, ám nem mindenkinek adatott meg olyan kézügyesség, hogy ecsetet ragadjon és alkosson. Itt lép fel a dilemma, falfestés vagy falmatrica? Segítünk választani!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012