Blog

2019: így mutat az év színe a lakásodban

2019. március 13.

A Pantone vállalat évről évre, hosszas tanácskozás után, szakértők bevonásával idén is meghatározta az év színét. 2019-ben a Living Coral árnyalat lett a befutó, amit a színpompás víz alatti korallzátonyok színvilága ihletett. Ez a tónus a lakberendezésben is megjelenik, nem is akárhogyan. Nézd meg, hogyan uralhatja a Living Coral a te otthonodat is!

Részletek

Top 3 dekorációs ötlet a nappalidba

2019. február 27.

Az otthon szíve és lelke is a nappaliban van. Igazi közösségi tér, ahol összegyűlik a család, találkoznak a barátok, zajlanak a közös filmezések és az ebéd utáni szieszták. Érthető, hogy fontos, ez a szoba legyen a lakás éke, ezért külön figyelmet kell szentelned a dekorációra is. Mi elhoztuk neked a Byhome Top 3-at, nézd meg a dobogósainkat!

Részletek

Színkörkép 2019 – így színezd a lakásodat!

2019. február 13.

A színek óriási hatással vannak rád. Befolyásolják hangulatodat, gondolkodásodat és nyugalmadat is. Nem véletlenül érzed magad feszélyezve magad egy olyan helyiségben, ahol komor színek és mesterséges fények vannak. Éppen ezért otthonod alapszíneit sem biztos, hogy a kedvenceidből kell kiválasztanod, sokkal inkább a szakértők által ajánlott trendszínekből. Nézzük, milyen színek között lehetsz a legboldogabb 2019-ben!

Részletek

5 szuper ötlet a fürdőszoba dekorálására

2019. január 30.

A fürdőszoba igazi mumus, ha lakberendezésről van szó. Korlátozott a hely, korlátozottak a lehetőségek, de nem szabad feladni, néhány szuper ötlettel te is fillérekből feldobhatod a fürdőszobádat. Olvass tovább és nézd meg, milyen kisebb és nagyobb elemekkel dolgozhatsz!

Részletek

Így teheted otthonossá új lakásodat már költözéskor

2019. január 16.

2019 a legnagyobb változást hozza el neked, új lakásba költözöl? Ahhoz, hogy ne csak négy fal, hanem egy igazi otthon öleljen körül már az első pillanattól, figyelj néhány apróságra már azelőtt, hogy átlépnéd a küszöböt. Kövesd a Byhome otthonteremtő gyorslistáját és egy kis figyelmességgel azonnal nyugalomra lelsz új kuckódban is!

Részletek

Új év, éj kezdet, kezdd az otthonoddal!

2019. január 3.

A nagy dolgokat, új célokat és kihívásokat mindig egy nagy fordulóponthoz kötjük. Egy új héthez, hónaphoz, a legnagyobb dolgokat pedig egy új évhez. Így január elején nem is találhatnánk élvezetesebb projektet magunknak, mint környezetünk megreformálását. 2019-ben csináld meg ezt a 3 dolgot és térj haza minden nap egy igazán harmonikus otthonba, ami ráadásul trendi is!

Részletek

Trendelőzetes – így néz ki a trendi otthon 2019-ben

2018. december 26.

Évről évre egyre nagyobb figyelem övezi a lakberendezési trendeket. Szerencsére ott még nem tartunk, hogy havonta változzon az, mi a menő, de az éves ciklus egyértelműen megfigyelhető. Így az év végén nálunk már másról sem folyik a diskurzus, mint a 2019-es lakásdivatról. A jövő évi trendektől pedig annyira lázba jöttünk, hogy máris lerántjuk róluk a leplet!

Részletek

10 érv a Byhome ajándékutalvány mellett

2018. december 19.

A csapból is az folyik, hogy az ajándékutalvány unalmas ajándék, már lejárt lemez. Ez részben igaz is, de nem a speciális utalványokra, amelyek ötletes, hasznos és kreatív dolgokra válthatók be. A lakberendezési kiegészítők évek óta vezetik az ajándékozási toplistákat, de valljuk be, merész dolog vászonképet választani más nappalijába. Ezért is tökéletes megoldás a Byhome ajándékutalvány. Mutatjuk a 10 érvet, ami csakis mellette szól!

Részletek

Bevált ajándéklista az utolsó pillanatokra

2018. december 12.

Kezdhetnénk azzal, hogy 12 nap és itt a karácsony, ejnye-bejnye, még nem vetted meg az ajándékokat, de nem szeretnénk ezzel pazarolni az időt. Ne érezd elveszve magadat, december 20-ig még van időd hasznos és igényes ajándékot rendelni a karácsonyfa alá. Válogass a 2018-as legmenőbb dizájnajándékai közül, a lista a Tiéd!

Részletek

TIK-TAK: közeleg a karácsony! Faliórát a fa alá

2018. december 5.

Vásárlási utalvány, könyv, bögre, csupa unalmas ajándék, amelyekről ordít, hogy semmi más ötleted nem volt. Még ha ez rád nem is igaz, akkor is tartózkodj a bevált sablonoktól, ne üzend magadról azt, hogy nem foglalkoztál az ajándékötleteléssel. Idén kinyitunk egy új ajtót neked, a hasznos és trendi meglepetések kapuját. Lépj be a kreatív faliórák világába és adj szuperpraktikus lakberendezési kiegészítőt idén karácsonykor!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2020 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012