Blog

Így készül egy egyedi falmatrica

2019. május 22.

A lakást nem a négy fal teszi otthonná, hanem az a dekoráció, az a csipetnyi báj, amivel személyessé teszed őket. Létezik egy olyan díszítés, ami nem kerül sokba és teljes mértékben a saját ízlésedre formálhatod. Ezek a falmatricák, amelyekből olyat is tudunk neked csinálni, amilyet csak szeretnél. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan juthatsz egyedi falmatricához!

Részletek

Top 10 dekoráció, amitől menő lesz a konyhád

2019. május 8.

A konyha dekorálása kemény dió, hiszen nemcsak a szépségre, a praktikumra is törekedned kell. Nem töltheted meg hasztalan, sok helyet foglaló dekorációs elemekkel, mert azokkal elveszed a teret a főzéstől és a nagy közös ebédektől. De akkor mégis, hogyan teheted olyanná a konyhádat, amit mindenki irigyelni fog tőled? Mutatjuk az álomkonyhák top 10 dekorációját, fusd végig a listát és inspirálódj a képekből!

Részletek

Ez a lakás rólad mesél – otthonteremtő dekorációk

2019. április 24.

Az az érzés, amikor átléped otthonod küszöbét, felbecsülhetetlen. Végre hazaértél, végre megpihenhetsz, végre a családoddal, szerelmeddel lehetsz. Ezt az élményt tovább fokozhatod, ha lakásod minden zúga rólad/rólatok mesél, közös élmények, emlékezetes pillanatok, saját gondolatok köszönnek vissza a falakról. Kíváncsi vagy, hogyan valósíthatod meg ezt? Olvass tovább, mutatjuk a trükköket!

Részletek

Fekete-fehér dizájn, mégis otthonos? Megcsináltuk

2019. április 10.

A fekete és a fehér soha, de soha nem megy ki a divatból. Ott van a kifutókon, és a lakástrendeket is uralja. A 10 éve csúcsra törő minimál stílus 2 alapszíne, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a fekete-fehér dizájn rideg és barátságtalan lenne. Olvass tovább, és nézd meg, milyen otthonos tud lenni a minimál enteriőr!

Részletek

5 ötlet a kreatív gyerekszobához

2019. március 27.

Egy gyermek érkezése mindig a legnagyobb öröm egy család életében. Természetes, hogy mindennél, ami a babával kapcsolatos, a tökéletességre törekszünk. A babakelengyék és a babakocsi beszerzése mellett ugyanolyan fontos a babaszoba dekorálása is. Azért, hogy ne nullázzátok le a családi kasszát méregdrága dekorációval, hoztunk 5 ötletet, amivel olcsón kivitelezheted a meseszép gyerekszobát!

Részletek

2019: így mutat az év színe a lakásodban

2019. március 13.

A Pantone vállalat évről évre, hosszas tanácskozás után, szakértők bevonásával idén is meghatározta az év színét. 2019-ben a Living Coral árnyalat lett a befutó, amit a színpompás víz alatti korallzátonyok színvilága ihletett. Ez a tónus a lakberendezésben is megjelenik, nem is akárhogyan. Nézd meg, hogyan uralhatja a Living Coral a te otthonodat is!

Részletek

Top 3 dekorációs ötlet a nappalidba

2019. február 27.

Az otthon szíve és lelke is a nappaliban van. Igazi közösségi tér, ahol összegyűlik a család, találkoznak a barátok, zajlanak a közös filmezések és az ebéd utáni szieszták. Érthető, hogy fontos, ez a szoba legyen a lakás éke, ezért külön figyelmet kell szentelned a dekorációra is. Mi elhoztuk neked a Byhome Top 3-at, nézd meg a dobogósainkat!

Részletek

Színkörkép 2019 – így színezd a lakásodat!

2019. február 13.

A színek óriási hatással vannak rád. Befolyásolják hangulatodat, gondolkodásodat és nyugalmadat is. Nem véletlenül érzed magad feszélyezve magad egy olyan helyiségben, ahol komor színek és mesterséges fények vannak. Éppen ezért otthonod alapszíneit sem biztos, hogy a kedvenceidből kell kiválasztanod, sokkal inkább a szakértők által ajánlott trendszínekből. Nézzük, milyen színek között lehetsz a legboldogabb 2019-ben!

Részletek

5 szuper ötlet a fürdőszoba dekorálására

2019. január 30.

A fürdőszoba igazi mumus, ha lakberendezésről van szó. Korlátozott a hely, korlátozottak a lehetőségek, de nem szabad feladni, néhány szuper ötlettel te is fillérekből feldobhatod a fürdőszobádat. Olvass tovább és nézd meg, milyen kisebb és nagyobb elemekkel dolgozhatsz!

Részletek

Így teheted otthonossá új lakásodat már költözéskor

2019. január 16.

2019 a legnagyobb változást hozza el neked, új lakásba költözöl? Ahhoz, hogy ne csak négy fal, hanem egy igazi otthon öleljen körül már az első pillanattól, figyelj néhány apróságra már azelőtt, hogy átlépnéd a küszöböt. Kövesd a Byhome otthonteremtő gyorslistáját és egy kis figyelmességgel azonnal nyugalomra lelsz új kuckódban is!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012