Blog

Hogyan teheted természetközelivé otthonodat?

2018. szeptember 19.

A művészet és a divat egyik legnagyobb inspirálója maga a természet, ami körülvesz minket. Az erdők, rétek, tavak, tengerek fantasztikusan illeszkednek a lakásdekorációba is, sőt nyugalmat és harmóniát költöztetnek otthonodba. Ha te is természetrajongó vagy, nézd meg, melyek 2018/2019 legmenőbb naturális dekorációi!

Részletek

A 10 legmenőbb falmatricatötlet

2018. szeptember 5.

Nincs mit tenni, ez a legújabb divat. A falmatricák szélsebesen érkeztek meg, és még gyorsabban foglalták el helyüket a lakberendezési kiegészítők dobogóján. Hogy miért? Szavak helyett beszéljenek a legmenőbb falmatricaötletek!

Részletek

Milyen lámpát válassz otthonodba?

2018. augusztus 22.

A lakás összképét olyan apróságokat is képesek elrontani, mint a rosszul megválasztott lámpa. Mielőtt döntenél, gondold végig otthonod stílusát és az alapján szerezd be azt a dekorációs elemet, ami fénnyel árasztja majd el szobádat. Mutasd a lakásodat, megmutatjuk milyen lámpa illik hozzá!

Részletek

Bevált lakberendezési ötletek minimál dizájnhoz

2018. augusztus 8.

A minimális stílus annyira hódít évek óta, hogy most már szinte biztos, hogy soha nem megy ki a divatból. A letisztult formáiról és visszafogott, egyszerű színeiről híres trend dekorálása nem könnyű, egy rosszul megválasztott kiegészítővel romba dőlhet lakásod minimalizmusa. Ha nem szeretnél hibázni, használd a már bevált dekorációs elemeket!

Részletek

Hogyan varázsolj otthonos hangulatot fehér bútorok közé?

2018. július 25.

A fehér szín mindig is ott lesz a lakberendezés vezető trendjei között, hiszen a mai napig fehérből gyártják a legtöbb bútort. Azonkívül, hogy divatos nagyon veszélyes is a fehér, hiszen könnyen egysíkúvá és unalmassá válhat. Ezért érdemes kreatív dekorációs elemekkel kombinálni fehér bútoraidat. Ehhez hoztunk most ötleteket lakásod minden helyiségébe!

Részletek

Falfestés vagy falmatrica, melyiket válasszam?

2018. július 11.

Óriási divat különböző és különleges motívumokkal díszíteni a falat, ám nem mindenkinek adatott meg olyan kézügyesség, hogy ecsetet ragadjon és alkosson. Itt lép fel a dilemma, falfestés vagy falmatrica? Segítünk választani!

Részletek

Így lesz digitális fényképből falikép vagy poszter

2018. június 27.

Ma már akár egy okostelefonnal is lehet gyönyörű, tűéles és nagyfelbontású képeket készíteni, a mai modern fényképezőgépekről nem is beszélve. Egy-egy jól elkapott pillanat, egy naplemente vagy egy egyedi természetkép pedig igazán megismételhetetlenné teheti lakásod dekorációját. Ehhez tényleg csak egy jó fotóra van szükséged, a többit a technika elintézi és a kezedben is tarthatod a saját fotódról készített vászonképedet vagy poszteredet. Olvass tovább és tudd meg, hogyan kell csinálni!

Részletek

A tökéletes nappali ismérvei

2018. június 13.

A nappali a lakás legfontosabb helyisége, itt pihensz, itt töltesz időd a családoddal és itt fogadod a vendégségbe érkező barátaidat is. Ezért is fontos, hogy ez a szoba szép és igényes legyen, hogy bátran ki tud tárni mások előtt ajtaját, hogy te is és a barátaid is érezzék, egy igazi otthon szívébe léptek be. Nem tudod, hogyan rendezd be? Megmutatjuk a tökéletes nappali legfontosabb elemeit!

Részletek

TOP 10 faldekoráció tapéta helyett

2018. május 30.

Falfesték vagy tapéta? Ez az örök kérdés, ha lakásfelújításról van szó. Sokan irtóznak a tapétáktól, mondván nehéz feltenni és eltávolítani is. A mai modern technológiának hála a fotótapétáknál ez a veszély már nem fenyeget, de ha mégis a festés mellett döntesz, jó, ha van a tarsolyodban néhány dekorációs ötlet. Ezekből hoztuk most el a legjobb 10-et!

Részletek

Így alakítsd szobádat a saját ízlésedre

2018. május 16.

A szobád a Te birodalmad, az a hely, ahol pihensz, ahol nyugalomra találsz. Ezért nagyon fontos, hogy olyan dolgokkal vedd körbe magad ott, amelyeket szeretsz, amelyek tükrözik stílusodat és személyiségedet. Ehhez mutatunk most rengeteg tippet, olvass tovább!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012