Blog

15+1 vadonatúj fotótapéta, amit látnod kell

2017. szeptember 6.

Újabb állomásához érkeztünk a 10 év 10 000 új termék elnevezésű születésnapi projektünknek. Több ezer darabra duzzasztottuk a vászonkép-kollekciónkat, de itt nem álltunk meg, rengeteg új fotótapétával köszöntjük az őszt! Ismerd meg te is az új, exkluzív fotótapétákat!

Részletek

5+1 otthonteremtő faldekoráció a nappaliba

2017. augusztus 30.

A nappali egy igazi központi helyiség, nemcsak azért, mert általában fizikailag is a lakás középpontjában található, hanem azért is, mert első számú közösségi helyiség is. Ezért is nagyon fontos, hogy otthonos, meleg legyen és szeretet árasszon magából. Ehhez hoztunk 5+1 otthonteremtő faldekorációt, olvass tovább!

Részletek

Tökéletes babaszoba dekoráció költséghatékonyan

2017. augusztus 23.

A babavárás az egyik legboldogabb szakasz egy nő életében, ám ahogy telnek a hónapok, úgy gyűlnek a tennivalók is a születendő gyermek körül. Az egyik fontos pont a babaszoba kialakítása és dekorálása, amit költséghatékonyan is álomszerűvé varázsolhatsz. Hívd segítségül a Byhome kreativitását és 10 éves tapasztalatát!

Részletek

Hogyan lehet a képkeret izgalmas ajándék?

2017. augusztus 16.

Az emlékekkel tömött képkeretek régóta vezetik az ajándéklistákat, azonban az egyszerű keretek felett mára már eljárt az idő. Hogyan adhatsz mégis személyes képkeretes ajándékot? Több mint 200 megoldást tudunk rá!

Részletek

Így dekorálj fával

2017. augusztus 9.

Az elmúlt 5 évben kitört vintage-láz, előtérbe helyezte a fából készült dekorációs elemeket. A mindig nagy népszerűségnek örvendő kiegészítők ma már szinte minden valamire való lakberendezési boltban ott vannak. Mutatjuk, hogyan költöztetheted őket a legegyszerűbben lakásodba úgy, hogy otthonossá tegyék!

Részletek

Megérkezett a teljes kollekció: 13 új vászonkép-kategória

2017. augusztus 2.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan dolgoztunk azon, hogy a Byhome 10. születésnapja alkalmából pontosan 10 000 új termékkel tudjuk felköszönteni vásárlóinkat. A projekt már a célegyenesbe fordult, örömmel jelentjük be, hogy az összes új, exkluzív vászonkép megérkezett. Nézd meg őket te is!

Részletek

Színpompás virágok gondozás nélkül

2017. július 26.

A virágnál szebb és körülményesebb dekoráció nem létezik. A pazar látványt hamar elfeledteti a bosszúság, amit az öntözés, a fények és a hőmérséklet beállítása okoz. Csalj egy kicsit és a kényes virágokat csempészd élethű fotótapétán át lakásodba. Ismerd meg a Byhome virágmintás exkluzív fotótapétáit!

Részletek

5 falióra típus, amiket imádni fogsz

2017. július 19.

Az idő, a napok és az órák csak úgy rohannak. Kár lenne egyetlen percet is elvesztegetned azért, mert nem tudod hány óra is van pontosan. A kerregő-kattogó vaskos szerkezetek felett már eljárt az idő, vesd be a legmodernebb dizájnt és kövesd boldogan az idő múlását!

Részletek

10 kreatív faldekoráció álmaid hálószobájába

2017. július 12.

A kiegyensúlyozott alvás nélkülözhetetlen az egészséghez, ezért is fontos, hogy jól érezd magadat a hálószobádban. Te is elhanyagolod ezt a helyiséget, mondván ritkán tévednek oda a vendégek? Ne kövesd el ezt a hibát, nézd végig a listát és válassz egy kreatív dekorációs elemet lakásod legszentebb részébe!

Részletek

Látványos faldekorációk 10 ezer Ft alatt

2017. július 5.

Egy lakást nem a vagyont érő műalkotások tesznek otthonossá. A faltetoválásokkal magával ragadó és sokatmondó idézeteket, motívumokat vethetsz a falra saját magad is és a 10 ezer Ft-os álomhatárt sem kell átlépned. Mutatjuk, hogyan!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012