Blog

3 ütős lakástrend 2018 tavaszára

2018. március 21.

A divat szélsebesen változik a lakberendezés világában. Folyamatosan érkeznek az új és látványos megoldások és minden évnek megvannak a favorit színei is. Ha idén tavasszal vágsz bele a lakásfelújításba, alkalmazd a 3 legütősebb tavaszi lakberendezési trendet!

Részletek

5 természetközeli dekoráció a harmonikus otthonhoz

2018. március 7.

A természetnek és a zöld színnek nyugtató hatása van, pihenteti a szemet és a lelket is, segít abban, hogy jobb közérzeted legyen. Ezért érdemes lakásod dekorációjában is megjelenítened ezeket az elemeket. Mutatunk 5 pénztárcabarát trükköt, amivel beköltöztetheted a természetet az otthonodba!

Részletek

Így készíts egyedi feliratokból dekorációt

2018. február 21.

A különböző feliratok egyértelműen vezetik a lakásdekorációs trendeket. Ma már nemcsak fából és műanyagból készülnek, hanem más, kreatív módszerekkel is falra simíthatók. Összegyűjtöttük a legjobb feliratokat, amelyekkel a lakás különböző pontjait dekorálhatod, válaszd ki a kedvencedet te is!

Részletek

A legfrissebb lakásdekorációs trendek 2018-ból

2018. február 7.

A lakástrendek évről évre változnak. Ugyan vannak visszatérő elemek, textúrák és anyagok, de mindig megjelenik egy-két újdonság, amivel modernné és trendivé varázsolhatod otthonodat. Olvass tovább és tudd meg, mi a menő 2018-ban!

Részletek

5 romantikus ötlet az ágy mögötti falra

2018. január 24.

A tökéletes hálószoba nemcsak meghitt és romantikus, hanem szenvedélyes és telis-tele van izgalommal. Ahhoz, hogy a szerelmi fészek olyan legyen, amilyen a nagykönyvben meg van írva, vesd be a legromantikusabb faldekorációs ötleteket, amelyek az ágy mögötti falat uralhatják!

Részletek

7 kreatív faldíszítési tipp egyszínű fal helyett

2018. január 10.

A kevesebb néha több, ez igaz a lakberendezésre is! De a ló túl oldalára sem szabad átesni, a hatalmas, üres falak hideget és merevséget árasztanak, elveszik az otthon melegét. Mutatunk 7 tippet, amivel feldobhatod az egyszínű falakat, de nem lesz giccses a lakásod!

Részletek

A legütősebb lakástrendek 2017-ből, amelyek jövőre is hódítanak

2017. december 27.

tt az ideje egy kicsit visszapillantani, ezért összegyűjtöttük a 2017-es év legfontosabb, vezető lakberendezési trendjeit, kiegészítőit. Ezekkel te is pillanatok alatt igazi otthont varázsolhatsz a csupasz falakkal körbe vett lakásodból. Vágj bele a lakásdíszítésbe a legfrissebb divat szerint!

Részletek

Ötletes karácsonyi ajándékok villámgyorsan

2017. december 20.

Karácsony előtt pár nappal ne ostorozd magadat amiatt, hogy még nem szerezted be az ajándékokat. Fordítsd arra minden energiádat, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben beszerezd a hiányzó meglepetéseket. Ebben segít Neked ez a lista is, amin 3 bevált karácsonyi ajándékot találsz, amit az utolsó pillanatban is beszerezhetsz. Használd!

Részletek

5 kreatív képelrendezés a nappalidba

2017. december 13.

A nappali legfontosabb helyiség a lakásban, amolyan centrumként, szívként funkcionál, ahol megpihensz, ahol összegyűlik a család és ahol vendégül látod barátaidat. Fontos, hogy ez a szoba téged tükrözzön, a lehető legkreatívabb módon. Mutatunk hozzá 5 egyedi képelrendezést, vesd be őket!

Részletek

10 bevált karácsonyi ajándék fiatal pároknak

2017. december 6.

A szerelem az egyik legszebb dolog a világon, nem csoda, hogy nem bízod a véletlenre szíved választottjának karácsonyi meglepetését. Most 10 olyan ajándékot is kilistáztunk Neked, amelyekkel könnyeket csalhatsz szerelmed szemébe. Válaszd ki innen a tökéleteset!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2020 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012