Blog

7 kreatív faldíszítési tipp egyszínű fal helyett

2018. január 10.

A kevesebb néha több, ez igaz a lakberendezésre is! De a ló túl oldalára sem szabad átesni, a hatalmas, üres falak hideget és merevséget árasztanak, elveszik az otthon melegét. Mutatunk 7 tippet, amivel feldobhatod az egyszínű falakat, de nem lesz giccses a lakásod!

Részletek

A legütősebb lakástrendek 2017-ből, amelyek jövőre is hódítanak

2017. december 27.

tt az ideje egy kicsit visszapillantani, ezért összegyűjtöttük a 2017-es év legfontosabb, vezető lakberendezési trendjeit, kiegészítőit. Ezekkel te is pillanatok alatt igazi otthont varázsolhatsz a csupasz falakkal körbe vett lakásodból. Vágj bele a lakásdíszítésbe a legfrissebb divat szerint!

Részletek

Ötletes karácsonyi ajándékok villámgyorsan

2017. december 20.

Karácsony előtt pár nappal ne ostorozd magadat amiatt, hogy még nem szerezted be az ajándékokat. Fordítsd arra minden energiádat, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben beszerezd a hiányzó meglepetéseket. Ebben segít Neked ez a lista is, amin 3 bevált karácsonyi ajándékot találsz, amit az utolsó pillanatban is beszerezhetsz. Használd!

Részletek

5 kreatív képelrendezés a nappalidba

2017. december 13.

A nappali legfontosabb helyiség a lakásban, amolyan centrumként, szívként funkcionál, ahol megpihensz, ahol összegyűlik a család és ahol vendégül látod barátaidat. Fontos, hogy ez a szoba téged tükrözzön, a lehető legkreatívabb módon. Mutatunk hozzá 5 egyedi képelrendezést, vesd be őket!

Részletek

10 bevált karácsonyi ajándék fiatal pároknak

2017. december 6.

A szerelem az egyik legszebb dolog a világon, nem csoda, hogy nem bízod a véletlenre szíved választottjának karácsonyi meglepetését. Most 10 olyan ajándékot is kilistáztunk Neked, amelyekkel könnyeket csalhatsz szerelmed szemébe. Válaszd ki innen a tökéleteset!

Részletek

Minden, amit a karácsonyi díszkivilágításról tudnod kell

2017. november 29.

Díszkivilágítás és fényjáték nélkül manapság nincs is karácsony. Szerencsére ma már nem kell a giccses, neon színekben pompázó, villogó fényfüzérekre hagyatkoznod. Ismerd meg te is a tökéletes karácsonyi világítás kellékeit!

Részletek

Így dekorálj piros színnel karácsonyra

2017. november 22.

Az adventi időszak és a karácsonyi készülődés legszebb, legharmonikusabb színe kétségtelenül a piros. Idén azonban váltsd le a füzért, a terítőt és a girlandot egyedi piros dekorációra. Mutatjuk az 5 legütősebb díszítőelemet ünnepi színben, ami az év többi részében is lakásból otthont teremt!

Részletek

2017-ben is Fekete Péntek a Byhome.hu-n

2017. november 21.

Közeledik az év legőrültebb napja, legalábbis a karácsonyi ajándékok beszerzése szempontjából. A Black Friday, azaz a Fekete Péntek névre hallgató akcióhullám 2017-ben is végigsöpör a Byhome lakberendezési kiegészítőin. Nézd meg, mi mindenre csaphatsz le kedvezményesen!

Részletek

7 szívmelengető ajándék 5000 Ft alatt

2017. november 15.

A karácsonyi ajándékok sikere nem az elköltött tízezreken múlik, igenis léteznek olyan személyes, szívhez szóló meglepetések, amelyek nem kerülnek még 5000 Ft-ba sem. Ha idén spórolós a karácsony, vagy megállapodtatok egy értékhatárban, akkor a Byhome TOP 7-es listája nagy segítség lehet Neked! Olvasd át és használd!

Részletek

Monumentális dekoráció nem csak karácsonyra

2017. november 8.

Az exkluzív fotótapéták egyértelműen fénykorukat élik, egyre több lakásban jelennek meg, szinte bármilyen stílushoz képesek alkalmazkodni. Ezért is mertünk nagyot álmodni a Byhome-nál és most már XXL-es méretben is elkészítjük a legtrendibb mintákat. Mit jelent ez? Olvass tovább és tudj meg mindent az óriás fotótapétákról!

Részletek

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012