Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az igényes lakásdekorációk boltja

Rólunk

A mai napig emlékszem, ahogy 2006-ban egy külföldi utazásom során szuvenírt kerestem, és egy kis üzletben a szebbnél szebb vászonképek között válogattam. Végül a lányomat egy egyrészes faliképpel leptem meg, és az irodámba is választottam egy többrészes darabot. Akkor még nem tudtuk, hogy ez az ajándék megváltoztatja a jövőnket.
Szinte minden ügyfélnek, barátomnak és ismerősömnek megakadt a szeme az irodám falira kiakasztott gyönyörű alkotáson, és tudni akarta, hol vettem a képet?
Kérték, hogy szerezzek nekik is ilyen csodás képet.

A rengeteg kérdés és kérés persze nem hagyott nyugodni, és hetekig kerestem, nyomoztam az eredeti alkotó után. Amikor megtaláltam, újabb és újabb képeket vásároltam tőle, és ahogy nőtt a lelkesedés a képek iránt, úgy körvonalazódott ki a jövőnk is: a Byhome webáruház, az igényes lakásdekorációk boltja, ahol a lakásból otthont varázsolunk.


2006-ban, amikor „megnyitottam” a Byhome webáruházat, kezdetben csak az ötletet adó német dizájner képeiből készített vászonképeket forgalmaztuk. Ez a csodás világ azonban egyre inkább magával ragadott, és a saját elképzeléseinket, újító ötleteinket és az aktuális lakásdivatot követő megoldásokat is szerettünk volna a virtuális bolt polcaira tenni.

 

Óriási alkotó-, tervező- és fejlesztőmunka vette hát kezdetét:

 Speciális, minőségi vásznakat kísérleteztünk ki
Alapanyag-gyártóinkkal közösen sikerült olyan minőségi vásznakat kifejlesztenünk, amelyeknek köszönhetően az Exklusive vászonképeink nyomatai szinte megszólalásig hasonlítanak a kézzel festett képekre.

 

 Kiemelt hangsúlyt kapott a tökéletes megjelenés
Digital Art képeink alapanyagához magas polyester tartalmú vásznat kezdtünk használni, hogy minél tökéletesebben tudjuk visszaadni a digitális tervezés motívumait.

 

 Egyedi fotótapétákat alakítottunk ki
Az egyedi összetételű politex fotótapétáink alapanyaga különleges átmenetet képez a szövet- és a fóliatapéták között. Ezt az újítást is hónapokig teszteltük és fejlesztettük, míg sikerült a tökéletes arányt megtalálnunk.

 

 Hazai dizájnereket is bevontunk a tervezésbe
Jelenleg 2 kiváló, hazai dizájner is tervezi a Byhome webáruház vászonképeit, faltetoválásait és fotótapétáit. A munkájuk során figyelemmel kísérik a vásárlói igényeket, az aktuális lakásdekorációs trendeket és a trendi divatirányzatokat is. Természetesen a német dizájner munkái továbbra is színesítik a kínálatot.

 

 Saját műhelyet alakítottunk ki
Ma már nemcsak a termékek forgalmazásával, hanem gyártásával is bővítettük kínálatunkat. Műhelyünkben magunk nyomtatjuk és keretezzük a képek egy részét, így a lehető leggyorsabban tudjuk teljesíteni, akár a legegyedibb igényeket is.

 

 Egyedülálló faliórás vászonképeket fejlesztettünk
Sokszor nehéz a döntés, hogy egy szép vászonkép vagy egy praktikus falióra kerüljön-e a falra. A modern grafikával készülő faliórás vászonképekkel ez egyszerre oldható meg. Ezzel a faldekorációban egyedülálló megoldással rengeteg lakástulajdonos választását könnyítettük meg.

 

 Egyedi acryglas órákat terveztünk és valósítottunk meg
Miért ne lehetne a falióra maga is egy alkotás? Természetesen lehet. Az egyedi tervek alapján, lézervágással készülő Acrylglas faliórák akár 100 cm-es méretben is rendelhetők, így a legegyszerűbb szobába is igazán különleges és egyedi megjelenést varázsolhatnak.

 

Több mint 1500 féle lakberendezési kiegészítő egy helyen

 


Az elmúlt 15 év alatt a Byhome Magyarország egyik meghatározó lakberendezési webáruházává nőtte ki magát, ahol a kezdetben néhány tucatnyi vászonképen túl, ma már több mint 1500 féle, modern lakásdekoráció közül választhatnak az igényes lakberendezés hívei:

 • Saját tervezésű, digitális nyomtatású és keretezésű vászonképek
 • Exklusive Art művészvászonra nyomott vászonképek
 • Kézzel festett vászonképek
 • Faliórás vászonképek
 • Minőségi politex fotótapéták
 • Flíz fotótapéták
 • Tartós víz és karcálló tapéták
 • Kreatív design faliórák
 • Prémium faliórák
 • Falmatricák és faltetoválások
 • 150 féle fali képkeret
 • óradobozok

Egyedi elképzeléseidet is megvalósítjuk

Minél népszerűbbek lettek a képeink, annál gyakrabban merült fel az igény, hogy jó lenne a saját elképzeléseket, családtagokat, emlékeinket is a falon látni.

 Ezért létrehoztuk képszerkesztő programunkat, amellyel Te is pillanatok alatt töltheted fel, szerkesztheted- és rendelheted meg a saját fotódból készült képet. A szolgáltatás segítségével nem csak vászonképet, de többrészes vászonképet, sőt, akár fotótapétát is megálmodhatsz. Mi megvalósítjuk. 

15 év reklamáció nélkül

 


 

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 10 év alatt elértük, hogy vásárlóink nagyra értékelik a Byhome alkotások magas színhűségét,

 • a rendkívül nagy UV ellenállóságot,
 • a művészi grafikákat,
 • a tartós és minőségi alapanyagokat,
 • és azt a csodás élményt, amelyet a képeinkkel otthonukba varázsolhatnak.

A lakberendezés egy kreatív hobbi, egy nagyszabású műalkotás, amelyen mindig van mit csiszolni, mindig lehet hozzá szebbnél szebb elemeket illeszteni, új színekkel és formákkal feldobni. És így lesz a lakásból otthon. A Byhome pedig örömmel lesz a legjobb segítőd ebben!

 

Byhome – Lakásodból otthont varázsolunk!

 

Üdvözlettel:
Németh Gyula ügyvezető-tulajdonos és
Németh Nóra kereskedelmi vezető-tulajdonos

 

Az oldal tetejére