Szállítás, fizetés

Házhozszállítás esetén a megrendelt raktáron lévő árucikkeket az Ön által megadott szállítási címre a ByHome Webáruház megbízásából a DPD futárszolgálat végzi.

Szállítási határidők

Termékeink egy része saját előállítású termék (vászonképek, fotótapéták, falmatricák, vászonképes faliórák) ezen termékek legyártására pár nap szükséges, de maximum 7 munkanapon belül kiszállításra kerül.

Raktáron lévő kész termékeink ( faliórák, képkeretek, egyéb lakberendezési kiegészítők) szállítási határideje a megrendelést követő második- harmadik munkanap.

Csomagpontra történő szállításnál a szállítási határidő 1-2 munkanappal növekedhet.

Csomagpontra kért szállításnál a csomagponton megrendelt terméke 5 munkanapig átvehető.

Raktáron nem lévő termékek, ill. sürgős rendelések szállítási határidejéről telefonon, illetve email-ben kaphat információt.
e-mail: rendeles@byhome.hu
tel.: + 36 30 9 40 50 70

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik, szombaton és vasárnap kiszállítás nincs.

Hogyan rendelhetem meg a kiválasztott terméket?

Megrendelése történhet: regisztrált vásárlóként és vendég vásárlóként.

Rendelést csak a honlapon áll módunkban elfogadni!

Mennyibe kerül a termék kiszállítása?

Házhoz szállítás a megadott árakon Magyarország területére érvényesek.

 • személyes átvétel: ingyenes
 • házszállítás esetén:
  • előreutalás esetén, PayPal, bankkártyás fizetés: 1.500 Ft
  • utánvétellel: 2.000 Ft
 • DPD csomagpontra szállítás esetén:
  • előreutalás esetén, PayPal, bankkártyás fizetés: 990 Ft
  • utánvétellel: 1.190 Ft

Külföldre szállítás esetén kérjen árajánlatot a szállításra!

Milyen fizetési lehetőségekkel tudom kiegyenlíteni rendelésemet?

Fizetés a helyszínen - Személyes átvétel esetén

Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel raktárunkban.

Átvétel helye:
BYHOME Webáruház
9330 Kapuvár, Deák Ferenc u. 2/B.
Hétfőtől Péntekig 8-16 óráig.

Házhozszállítás – Utánvétellel

Megrendelését az átvételkor készpénzben vagy a terminállal rendelkező futároknál már bankkártyával is kiegyenlítheti.

A szállítás díja: 2 000 Ft.

Csomagküldés előre utalással

A rendelés előreutalással kiegyenlítendő. A vásárlást követően, a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor további költségek nincsenek.

Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel rendelés azonosítóját (BHxxxx)

A szállítás díja: 1 500 Ft.

Online bankkártyás fizetés – Barion rendszer

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott termékek megrendelése után Ön a Barion weblapjára kerül, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés - Barion" feliratra kattintsanak, majd az Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

A szállítás díja: 1 500 Ft.

PayPal™ fizetés

Megrendelését Paypal fiókkal vagy bankkártyával is fizetheti.

A szállítás díja: 1 500 Ft.

Mi az a PayPal?

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

- ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

- ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

A vásárlástól való elállás joga

A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Vásárló által kifizetett termék ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül, visszautalni.

Elállási jog gyakorlásának a menete:
Vásárló határidőben gyakorolja elállási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, email vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az email illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe.

A Vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket eredeti csomagolásban az eladó címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni ezen termék visszaküldésének költségéz.. A Szolgáltató jogosult a Vásárló által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A Szolgáltató visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Vásárló semmilyen többletköltség nem terheli. A Vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja. Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal.

Fontos!
A 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet 29. § alapján a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak!

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2017 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012