Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az igényes lakásdekorációk boltja

Szállítás és fizetés

Házhozszállítás esetén a megrendelt raktáron lévő árucikkeket az Ön által megadott szállítási címre a ByHome Webáruház megbízásából a DPD vagy a GLS futárszolgálat végzi.

Az alábbi termékcsoportok szállítását pedig GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta végzi.
 

  • Exlusive vászonképek
  • Exlusive fotótapéták
  • Kifestők
  • Fotótapéták ajtóra
  • XXL fotótapéták

Szállítási határidők

Termékeink egy része saját előállítású termék (vászonképek, fotótapéták, falmatricák, vászonképes faliórák) ezen termékek legyártására pár nap szükséges, de maximum 7 munkanapon belül kiszállításra kerül.

Raktáron lévő kész termékeink ( faliórák, képkeretek, egyéb lakberendezési kiegészítők) szállítási határideje a megrendelést követő második- harmadik munkanap.

Csomagpontra történő szállításnál a szállítási határidő 1-2 munkanappal növekedhet.

Csomagpontra kért szállításnál a csomagponton megrendelt terméke 5 munkanapig átvehető.

Raktáron nem lévő termékek, ill. sürgős rendelések szállítási határidejéről telefonon, illetve email-ben kaphat információt.
e-mail: rendeles@byhome.hu
tel.: + 36 30 9 40 50 70

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik, szombaton és vasárnap kiszállítás nincs.

Hogyan rendelhetem meg a kiválasztott terméket?

Megrendelése történhet: regisztrált vásárlóként és vendég vásárlóként.

Rendelést csak a honlapon áll módunkban elfogadni!

 

Milyen fizetési lehetőségekkel tudom kiegyenlíteni rendelésemet?

Fizetés a helyszínen - Személyes átvétel esetén

Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel raktárunkban.

Átvétel helye:
BYHOME Webáruház
9330 Kapuvár, Deák Ferenc u. 2/B.
Hétfőtől Péntekig 8-16 óráig.

Házhozszállítás – Utánvétellel

Megrendelését az átvételkor készpénzben vagy a terminállal rendelkező futároknál már bankkártyával is kiegyenlítheti.

 

Csomagküldés előre utalással

A rendelés előreutalással kiegyenlítendő. A vásárlást követően, a visszaigazoló e-mail tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor további költségek nincsenek.

Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel rendelés azonosítóját (BHxxxx)

 

Online bankkártyás fizetés – Barion rendszer

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott termékek megrendelése után Ön a Barion weblapjára kerül, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés - Barion" feliratra kattintsanak, majd az Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

 

PayPal™ fizetés

Megrendelését Paypal fiókkal vagy bankkártyával is fizetheti.

 

Mi az a PayPal?

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

- ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

- ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

A vásárlástól való elállás joga

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni szerződésétől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:
Levelezési címünk:Renato Design Bt, 9330 Kapuvár, Deák Ferenc u 2/B.
E-mail: nemethnora@byhome.hu

Ebből a célból felhasználhatja a következő elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:
Elállási/felmondási nyilatkozat-minta

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia!

Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.

Fontos!
A 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet 29. § alapján a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak!

Az oldal tetejére