Photo Object Gallery vászonképek és fotótapéták

Photo Object Gallery vászonképek és fotótapéták

PHOTO OBJECT GALLERY vászonképek


Válaszd ki kedvenc képedet galériánkból és a képre kattintva azonnal meg szerkesztheted

 

VÁSZONKÉPNEK 1 , 3 , 4 vagy akár 5 részes formában vagy FOTÓTAPÉTÁNAK.

 

PHOTO OBJECT képszerkesztőnk segítségével azonnal megnézheted ,hogy festene a faladon. A kép kiválasztása után húzd az egeret a képre a képre kattintva azonnal szerkesztheted is. Válaszd ki az egérrel a megfelelő méretet.

VÁSZONKÉP: A vászonnyomatokat különböző összetételű művészvászonra készítjük el: STANDARD. Fényes felületű ,felületkezelt vászon PREMIUM Félfényes felületű. (Semi Gloss ) Speciális kevert szálas vászon. Mindkettőnél a színek pedig fantasztikusan élők, ugyanis akril technológiával készülnek. UV-álló felületük biztosítja, hogy a festék nem öregszik el fény hatására. Tovább fokozza a vizuális élményt, hogy a képek 2 cm-es vakráma keretre feszítve kerülnek faladra, így még különlegesebb hatást nyújtanak.

Kérem válassza ki a vászon összetételét is! Megrendelést az utólagos kép korrekciók elvégzése után jóváhagyásra megtekintheted emailben.

 

Az árak tartalmazzák a keretezés költségét is!

 

FOTÓTAPÉTA: A fotó tapétákat 100 x 200 és 100 x 300 cm-es illetve 130 x 200 , 130 x 300 cm –es méretben készítjük.

LEHETŐSÉG VAN egyedi méretben teljes falfelület dekorálására is ebben az esetben válassza ki a képet, válassza az egyedi méretet és a pontos árat visszaigazoljuk email-en. A fotótapéta egy strukturált felületű nyomtatható papíralapú tapétára készül. Hagyományos ragasztóval felragasztható.

 

Válasszon képet galériánkból: Saját fotóját is feltöltheti és megszerkesztheti Photo Object Képszerkesztő segítségével: http://www.byhome.hu/hu/photo_object_kepszerkeszto.html

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2022 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012