Fotótapéta ajtóra - Comic Style

Termék kód: A1-TNTTUR0100.

 • Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nem kapható!
 • Ár nélküli termék, jelenleg nem rendelhető!

  Fotótapéta ajtóra - Comic Style leírás

  A tartós és karcálló "Comic Style" flíz, ajtóra szánt fotótapéta egy nagyon hatásos díszítési mód, mely minden lakás tökéletes kiegészítője. A dekoratív flíz, ajtóra szánt tapéta ragasztóval rögzíthető fel. Minden helyiségben használható, még fürdőszobában vagy konyhában is. Bejárati ajtóra vagy beltéri ajtóra is felragasztható.

  Magas minőségű nyomtatás
  A digitális minőségű, 600 dpi felbontású, modern technológiás nyomtatásnak, valamint az élénk színeknek köszönhetően az ajtód felismerhetetlenül megváltozik.

  Egyszerű felhelyezés
  Az ajtóra szánt tapéta egyszerűen felhelyezhető, 50 cm széles sávokból áll, így a rögzítésük gyerekjáték. Vidd fel az ajtóra a ragasztót. A sávokat egymás után helyezd fel. Erősen nyomd oda, vágd le a széleket és kész is! Hullámok és buborékok nélkül.

  Környezetbarát és biztonságos
  A szobaajtóra szánt tapéta egy szagtalan termék. A biztonságos termékek használatának köszönhetően akár a nappaliban vagy a gyermekszobában is alkalmazható.

  Biztonságos csomagolás
  A tapéta fel van tekerve és gyárilag vastag kartonba van csomagolva, mely biztonságos szállítást tesz lehetővé. Mindegyik tapétát tartalmazó kartonban egy felragasztási útmutató található.

  Súly: 20 g/m2
  Darabok száma: 5
  Tekercs szélessége: 50 cm
  Nyomtatási technológia: lézeres (termikus nyomtatás)

  Miért válaszd a ByHome-ot?

  … így lesz a lakásodból otthon.
  Dropshipping viszonteladói program
  készítette: FekiWebstudio

  © 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
  Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012