Utalvány 10 000 Ft

  • Utalvány 10 000 Ft
    10 000 Ft Készleten

Az ár az ÁFA-t tartalmazza

Utalvány 10 000 Ft leírás

Szívből jövő ajándék! Lepd meg szeretteid ByHome ajándékutalványokkal!

Ajándékutalványt a következő értékekben vásárolhatsz:

5000 Ft
10000 Ft
20.000 Ft

Hogyan működik a ByHome ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított fél éven belül felhasználható és beváltható üzletünkben. Az érvényesség lejártát követően az utalvány nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. 
Az ajándékutalványon feltüntetett összeget az utalvány birtokosa bármely termékre beválthatja Az utalvány birtokosa az ajándékutalványt a rajta feltüntetett összeg erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint az utalványon rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya,utalás, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.
Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható. Az ajándékutalvány egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, az utalvány visszavásárlására nincs mód. Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 6 hónapig érvényes, a rajta feltüntetett összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően az utalvány vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. A sorszámozott ajándékutalványok a kiállító Renato Design Bt. aláírásával érvényes. Az Renato Design Bt. nem vállal felelősséget az ajándékutalvány elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. Az utalvány elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható. Az utalvány sokszorosítása tilos. Sérült vagy hamis (fénymásolt, módosított, stb.) utalványt nem áll módunkban elfogadni.


Kellemes vásárlást kívánunk!
ByHome Webáruház

Renato Design Bt.

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2020 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012