Vászonkép Faliórával H501 dipinti e Buddha_KK

Termék kód: H501 dipinti e Buddha

 • Sajnáljuk, ez a termék jelenleg nem kapható!
 • Ár nélküli termék, jelenleg nem rendelhető!

  Vászonkép Faliórával H501 dipinti e Buddha_KK leírás

  BYHOME  DIGITAL ART kollekció legújabb modellje , saját dizájn!

  A lakberendezés olyan mint a nagy műalkotás: soha nincs igazán kész, mindig tudsz új színt és új formákat vinni otthonodba. Most egy igazán exkluzív elemmel dobhatod fel nappalid, hálószobád, de akár irodád is. A  ByHome különleges, prémium minőségű faliórái modern vagy konzervatív stílusú berendezéshez egyaránt illenek, és bármilyen színösszeállításhoz passzíthatod őket.

  Varázsoljon otthona falára egy különleges 3 elemeből álló nyomtatott vászonképet faliórával! Látványos lakásdekoráció azoknak, akiknek fontos a stílus és a design.  Képeink egy teljesen új irányzatot képviselnek, digitális nyomtatással készülnek képzőművészeti vászonra, UV állóak, egyedi elképzelések alapján készülnek limitált szériában ,melyeket quartz falióra szerkezettel egészítjük ki!  A vásznakat fenyő vakráma keretre feszítjük és 2 cm-es keret  vastagság még fokozza a különleges hatást és egy csodálatos vizuális élménnyel ajándékozza meg otthonát.

  Fantasztikusan élő színek, kiváló  minőség!  

  Rendelhető  NORMAL és SWEEP azaz csendes járású,ketyegés nélküli  óraszerkezettel illetve egyedi elképzelések alapján akár saját fotóval is!

  Kiváló lakásdekoráció és ajándék!

  Képrészletek  30x30cm, teljes méret 90x30cm

  Miért válaszd a ByHome-ot?

  … így lesz a lakásodból otthon.
  Dropshipping viszonteladói program
  készítette: FekiWebstudio

  © 2021 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
  Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012