Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az igényes lakásdekorációk boltja

Top 5 ötlet a tökéletes home office kialakításához

Top 5 ötlet a tökéletes home office kialakításához

2020 sokakat megismertetett a home office fogalmával. Egyre több vállalkozásban elterjedt ez az újabb módja a munkavégzésnek és valószínű, hogy részben velünk marad a jövőben hosszabb távon is. Cikkünkben segítünk abban, hogy Te is olyan munkakörnyezetet tudj kialakítani otthonodba, ahol nem csak eredményesen, de jó közérzetben is tudsz dolgozni!

  1. Ergonómia és elrendezés

Ha napi több órát fogsz otthon dolgozni, fontos, hogy megfelelő ülőalkalmatosságot használj.
Ez lehet egy olyan szék, ami a megfelelő pontokon megtámasztja a gerincedet vagy egy ülőlabda is.
A lényeg, hogy ügyelj a tartásodra otthon is! Az íróasztalod magassága és elhelyezése szintén fontos. Tedd világos, fényes helyre, de ügyelj arra, hogy közvetlen vakító napfényt ne kapjon.

  1. Alakíts ki saját mini irodát paraván segítségével

Ha az otthonod a munkahelyed, akkor fontos, hogy egy olyan részt tudj kialakítani magadnak, amit legalább részben el tudsz különíteni lakásod egyéb életterétől, ha nincs lehetőséged külön dolgozószobába vonulni napközben. Egy külön rész kialakítását dekoratív, ízléses módon is megteheted, ha többrészes paravánnal választod el asztalodat a szoba nagyobb részétől. Így igazi mini iroda ”feelinget” varázsolhatsz, ami segít összpontosítani, hogy ne terelje el más a figyelmedet az aznapi feladatokról.

Nézd meg itt a rengeteg, különféle mintával díszített paravánt »

paraván

  1. Vedd magad körbe inspirációval

Újonnan kialakított munkaállomásod környezetében helyezz el olyan inspiráló idézeteket, feliratokat, amik segítenek a nehezebb napokon is megtartani a fókuszt és motiválóan hatnak rád. Válassz egy felemelő vagy erőt adó idézetet, amit akár faltetoválás formájában is elhelyezhetsz a környezetedben!

Válassz egy számodra motiválóan ható idézetet faltetoválásaink között »

  1. Teremts harmóniát és nyugalmat árasztó környezetet

Legyél kevésbé kimerült egy nap végén! Válassz olyan vászonképet, amire tekintve kiegyensúlyozottságot érzel. Könnyítsd meg a napod azzal, hogy ezzel is minimálisra csökkented a feszültség és stressz szintjét, ami munka közben megnövekedhet. Válassz olyan színeket, amiket kellemesnek és nyugtatónak találsz. A legtöbben a zöldet vagy a kéket választják, mikor ilyen céllal keresnek képeket, festményeket.

Nézd meg a nyugalmat árasztó ZEN vászonképeket »

  1. Ne folyjon egybe az egész napod

Helyezz el az íróasztalod fölött egy dekoratív órát, hogy vizuálisan is jobban nyomon tudd követni az idő múlását. Állj fel többször a munkaidőd alatt, nyújtózz egy kicsit óránként, hogy felfrissítsd magadat. A akár sétálhatsz is a lakásban, hogy beiktass kis szüneteket, amik után jobban megy a munka.

Nézd meg, hogy melyik falióra passzolna a legjobban az új otthoni irodádba »

Máris ihletet kaptál? Szerezd be a tökéletes home office kiegészítőket a Byhome webáruházból. Kezdd itt »

Az oldal tetejére