TIK-TAK: közeleg a karácsony! Faliórát a fa alá

Vásárlási utalvány, könyv, bögre, csupa unalmas ajándék, amelyekről ordít, hogy semmi más ötleted nem volt. Még ha ez rád nem is igaz, akkor is tartózkodj a bevált sablonoktól, ne üzend magadról azt, hogy nem foglalkoztál az ajándékötleteléssel. Idén kinyitunk egy új ajtót neked, a hasznos és trendi meglepetések kapuját. Lépj be a kreatív faliórák világába és adj szuperpraktikus lakberendezési kiegészítőt idén karácsonykor!
TIK-TAK: közeleg a karácsony! Faliórát a fa alá

Mitől kreatív egy falióra? 

Jogos kérdés, de a válasz egyszerű. Attól, hogy egyszerre szolgál ki minden igényt. Egyrészt mutatós, díszíti és betölti teret, akár helyettesíti a képeket is. Másrészt pedig mutatja az időt, így hasznos is. 

Klasszikus ajándék szülőknek: vászonkép óraszerkezettel 

Ez az egyik legjobb párosítás, hiszen benne van minden, amire a szülők vágynak. Lélegzetelállító vászonkép, egy praktikus óraszerkezettel kombinálva. A 3 részes változatok pedig megkoronázzák a nappalit, ahol összegyűlik a család. 

Vigyázz, ezeket december 15-ig kell megrendelned, hogy odaérjenek a fa alá.


Kreatív design faliórák: új otthont avatóknak 

Az ember életében egy új lakás, legyen az saját vagy albérlet, mindig mérföldkő. Ezért nagyon kedves meglepetés egy óriás falióra, ami betölti a teret és ékeskedik a szobában, mint egy központi dizájn elem.

Könnyen felhelyezhető, és a legtöbb fazon variálható is.  

Falióra képkerettel: a nagymamák kedvence 

Kicsit régimódi, de mégis újhullámos ajándék. Időmérő, így nem hasztalan, vannak benne fotók, ezért mindig öröm rápillantani. 

Két típus közül is választhatsz. 

 

Acrylglass faliórák: a minimál dizájn szerelmeseinek 

Eredeti Byhome tervezés, ami formát illeti. Az Acrylglass egy olyan különleges alapanyag, ami 50%-kal könnyebb, de 6-szor erősebb, mint az üveg.  

Felülete gyönyörű és fényes, így tökéletesen visszatükrözi a fényt. 

A legjobb ezekbe az órákba az, hogy ad egy kis szabadságot, mivel a különböző motívumokat saját kreativitás szerint is fel lehet helyzeni. 

A vásárlók kedvence 

Megsúgunk egy titkot, ha még mindig elveszettnek érzed magad az ajándékkeresésben. Ez a kék, 1 méteres átmérővel rendelkező kreatív falióra volt 2017-ben és idén is a vásárlók kedvence. 

Faliórát ajándékoznál? Válogass itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012