Trendelőzetes – így néz ki a trendi otthon 2019-ben

Évről évre egyre nagyobb figyelem övezi a lakberendezési trendeket. Szerencsére ott még nem tartunk, hogy havonta változzon az, mi a menő, de az éves ciklus egyértelműen megfigyelhető. Így az év végén nálunk már másról sem folyik a diskurzus, mint a 2019-es lakásdivatról. A jövő évi trendektől pedig annyira lázba jöttünk, hogy máris lerántjuk róluk a leplet!
Trendelőzetes –  így néz ki a trendi otthon 2019-ben

Ami a színeket illeti 

2019-ben az abszolút vezetők a barna és árnyalatai, valamint a terrakotta lesznek. Ezekkel a színekkel operálj, ha jövőre újítod fel lakásodat és trendi otthonra vágysz.

Ha a mediterrán tónusok távol állnak tőled, akkor sem kell csüggedned, a fehér is vezető szerepet kap, méghozzá színes kiegészítőkkel, de erről majd lejjebb emlékezünk meg. 

Fotó: pinterest

Minden, ami kerek 

A bútorok életében nagy változást jelzünk előre, élre kerülnek a formás, lekerekített ívek, a kerek kanapék, fotelek, asztalok. 

Ezeket egymással nehezebb kombinálni, így nálunk az oszd meg és uralkodj elv lép majd életbe. Egy-két hangsúlyos kerek bútort kombinálunk a hagyományos típusokkal, így a dizájn és a praktikum is jól meg fér egymás mellett. 

Fotó: pinterest

Elegáns anyaghasználat 

2019 az újítások éve az anyaghasználat tekintetében is. Bár a márvány, az arany és a rattan akár őskövületnek is nevezhetők, de nem a 21. századi, újragondolt formában, egymással párosítva is. 

A kisasztalok visszatérnek a köztudatba, szigorúan márvány vagy márványhatású asztallappal, kicsit aranyozva. 

Ami a rattant illeti, teljesen megbabonázta az ülőalkalmatosságokat, és most nem a kerti bútorokról beszélünk, hanem az illusztris nappalikról. 

Az arany pedig örökérvényű. Kiválóan passzol a következő év, barna, terrakotta és fehér divatszíneihez.

Virágos tapéta 

Évek óta tudjuk, hogy a virágos tapéták nagyot fognak szólni. A Byhome vásárlói már gőzerővel rendelték tavaly és idén is, de úgy látszik most jött el számukra a nagy áttörés. 

Rét, csendélet, minimál dizájn, 2019-ben mindegy, csak virág legyen a falon! 

A lakberendezési kiegészítők csúcsa: absztrakt vászonképek 

Ahogy a kezdeteknél is írtuk, a fehér színről még szólnunk kell. Jövőre óriási divat lesz az arányok alacsony szinten tartása. Mit jelent ez? A lakásod színeit úgy kell megkomponálnod, hogy körülbelül 90%-át egy szín, nevezetesen a fehér uralja, 10%-a viszont robbanjon fel a színektől.

Ezt az absztrakt vászonképekkel simán elérheted.

Street Art beltéren 

Ha a modern stílust érzelmekkel kevernéd, a Street Art művészetben találod meg azt, amire vágysz. A Byhome-nál már megterveztük az óriás fotótapétákat, amelyek undergrounddá teszik lakásodat jövőre.  

Már szemezgetnél a legújabb trendek közül? Kezdd itt »

Miért válaszd a ByHome-ot?

… így lesz a lakásodból otthon.
Dropshipping viszonteladói program
készítette: FekiWebstudio

© 2019 ByHome webáruház | Minden jog fenntartva
Nyilvántartásba vételi szám: 1341/ 2012